Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Hunor Kelemen si-a lansat candidatura la presedintie

Publicat:

In cadrul lansarii campaniei sale electorale, care a avut loc vineri seara la , presedintele UDMR, , si-a asumat daramarea unor tabuuri existente in relatiile intre maghiari si romani. ...

Citeste articolul mai departe pe radioiasi.ro…  

Sursa articol: radioiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Geoana: Posibila mea candidatura la președinție poate crea fibrilație in sistem

10:10, 04.05.2024 - Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoana, a declarat ca este mai aproape de o decizie in privința candidaturii sale la președinție, precizand ca va face anunțul dupa ce va termina actualul job.Geoana a vorbit și despre atacurile politice ale social-democraților.

Ramona Strugariu și-a lansat candidatura la primaria Cluj-Napoca: „Vreau o administrație deschisa și transparenta”

16:55, 27.04.2024 - Pretendenta la fotoliul de edil al lui Emil Boc susține ca iși dorește ca banii europeni sa fie cheltuiți „cu cap”, iar Centura Metropolitana trebuie sa fie prioritatea zero pentru administrația orașului.

Rares Hopinca si-a lansat candidatura la Sectorul 2 din partea PSD-PNL: Dezvoltarea infrastructurii, pe lista prioritatilor

20:35, 23.04.2024 - Rares Hopinca si-a lansat, marti, candidatura la Primaria Sectorului 2 din partea Aliantei electorale PSD-PNL, prilej cu care a anuntat ca printre prioritatile pe care si le propune se numara dezvoltarea infrastructurii si crearea de spatii verzi.

Primarul Dominic Fritz și-a lansat candidatura pentru un nou mandat

20:10, 09.04.2024 - Marți, 9 aprilie, primarul in funcție Dominic Fritz și-a lansat, și oficial, in incercarea de a o obține inca patru ani in fruntea instituției de pe C.D. Loga, candidatura. Totul a avut loc intr-un eveniment desfașurat la CRAFT, cu mai mulți lideri politici, printre care Victor Orban și Catalin Drula.

Cosmin Ion Ștefan, președinte PSD Hartiești! Și-a lansat candidatura pentru un nou mandat!

08:30, 01.04.2024 - Cosmin Ion Ștefan, președinte PSD Hartiești! Și-a lansat candidatura pentru un nou mandat! Ieri a avut loc la #Hartiești Adunarea Generala a #PSD, ocazie cu care Cosmin Ion Ștefan, primarul liberal cu cel mai mare scor electoral din țara (90,16%) la alegerile din 2020, a fost ales președinte al organizației…

Andrei Golgotiu si-a lansat candidatura la Primaria Sectorului 2 din partea REPER

17:15, 30.03.2024 - Andrei Golgotiu si-a lansat, sambata, candidatura la Primaria Sector 2 din partea partidului REPER, angajandu-se ca va sustine o administratia in care "cetateanul este nucleul", iar vocea lui este "cea mai importanta", potrivit Agerpres. La evenimentul desfasurat in Parcul Circului au mai participat,…

Robert Negoița și-a lansat candidatura pentru al patrulea mandat la Primaria Sectorului 3

10:05, 29.03.2024 - Primarul Sectorului 3, Robert Negoita, și-a lansat, joi, candidatura oficiala pentru un nou mandat, in cadrul unui eveniment la care au venit sa-l susțina președinții coaliției, Marcel Ciolacu (PSD, Nicolae Ciuca (PNL), precum și candidatul lor comun la Primaria Capitalei, Catalin Cirstoiu.

Catalin Tenița, de la REPER, și-a lansat candidatura la Primaria Sectorului 4: Eu nu sunt aici pentru betoane

14:50, 23.03.2024 - Presedintele REPER Bucuresti, Catalin Tenita, si-a lansat, sambata, candidatura la Primaria Sectorului 4. La evenimentul desfașurat la intrarea in Orașelul Copiilor a participat și Nicușor Dan, scrie News.ro.


Ce parere ai despre aceasta stire?