Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

HTC anunţă oficial: Cel mai bun telefon al său va fi lansat pe 1 martie. Ce noutăţi aduce HTC One M9?

Publicat:

Noul HTC One va fi anuntat pe 1 martie. Asta stim din surse neoficiale, dar acum HTC confirma data. Mai ramane doar sa vedem telefonul.

HTC One M9, cunoscut drept Hyma din anumite surse neoficiale, va fi lansat pe 1 martie la MWC. Acesta este cel mai nou telefon produs de taiwanezi si unul care va renunta, in sfarsti, la camera UltraPixel cu patru megapixeli cu care compania s-a tot laudat in ultimii doi ani. Totodata, pe 1 martie va fi si lansarea S6.

Afla de la Playtech totul despre cel mai nou smartphone HTC

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Scaderea abrupta a AUR in sondaje a lansat fenomenul 'Fugim organziat, scapa cine poate' (surse)

20:25, 19.05.2024 - Scandal de amploare in AUR care pare ca decimeaza partidul lui George Simion.Potrivit unor surse politice apropiate AUR, niciun membru al partidului nu-l mai asculta pe Simion. Motivul este legat de campania electorala cu domnitorii romani.

Loteria Romana a lansat lozul ”Team Romania”. Cel mai mare caștig e de 100.000 lei

08:36, 17.05.2024 - Loteria Romana a lansat lozul ”Team Romania”  in vederea susținerii Echipei Olimpice ”Team Romania” care participa la Jocurile Olimpice de vara de la Paris 2024. Loteria Romana a lansat joi, lozul ”Team Romania”, in prezenta presedintelui COSR, fostului sportiv brasovean, Mihai Covaliu . Designul lozului…

ZIUA LIVE: Candidatul PSD, Horia Constantinescu aduce schimbare in administratie. Primaria mobila in Constanta (VIDEO)

14:10, 09.05.2024 - Horia Constantinescu, candidatul PSD pentru Primaria Constanta a lansat un proiect despre care a vorbit in urma cu ceva timp.Pentru ca o primarie, un oras nu se poate conduce din birou, Constantinescu a lansat primaria mobila, cu care va lua din nou la pas intregul oras, alaturi de colegii sai, in functie…

Surse: Israelul a lansat o operațiune in Iran

07:45, 19.04.2024 - Israelul a desfașurat o operațiune in Iran in noaptea de joi spre vineri. Informația a fost prezentata de o sursa a NBC News. Iranienii au folosit bateria antiaeriana și au suspendat mai multe zboruri.

Lidia Buble a dezvaluit ca are mai multe surse de venit si nu doar muzica ii aduce multi bani: „Din asta traiesc”

21:15, 13.04.2024 - Una dintre cele mai indragite si populare artiste din Romania, Lidia Buble a acordat un interviu pentru unica.ro, in care a vorbit foarte deschis despre viata sa, marturisind ca are mai multe surse de venit.

HBO Max aduce 27 de producții noi in aprilie. Continuarea filmului „Mamma Mia!”, printre noutați

19:45, 01.04.2024 - HBO Max aduce, chiar de la inceputul lui aprilie, 27 de filme, sezoane și producții noi pe platforma. La care, bineințeles, se adauga tot conținutul deja disponibil pe platforma, care poate fi urmarit la orice ora din zi sau din noapte.

Barbat dat disparut, gasit decedat intr-o camera de hotel din Slatina

11:30, 16.03.2024 - Un barbat din judetul Olt, dat disparut de familie, a fost gasit decedat intr-o camera de hotel din Slatina. Cauza exacta a decesului urmand sa fie stabilita. Un barbat de 35 de ani, dat disparut de familie, joi, a fost gasit mort, vineri, in camera unui  hotel din Slatina. Potrivit Inspectoratului…

Noutați in examenul auto din 2024: Ce schimbari aduce și cum se desfașoara proba practica

07:25, 04.03.2024 - In 2024, obținerea permisului auto in Romania sufera schimbari semnificative, iar aceste modificari au fost impuse de adoptarea unui nou proiect de lege de catre Camera Deputaților. Ce trebuie sa știe toți cei care urmeaza sa faca școala de șoferi anul acesta.Noutați despre examenul autoOportunitatea…


Ce parere ai despre aceasta stire?