Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Horoscopul zilei: luni, 19 iunie. O zodie se va confrunta cu probleme financiare

Publicat:

!, Lorina, vine cu previziunile complete pentru toate cele 12 semne zodiacale, pentru acest nou inceput de saptamana. Un nativ se va confrunta cu probleme financiare. Trei zodii vor avea noroc in dragoste.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Horoscopul zilei de 17 mai 2024. Racii pot avea parte de caștiguri financiare. Afla ce se intampla cu zodia ta

03:10, 16.05.2024 - Horoscopul zilei de 17 mai 2024 spune ca Racii pot avea parte de caștiguri financiare daca vor sa-și puna talentele in valoare. Sfertul de luna din Leu activeaza casa solara a banilor. Astrele ii sfatuiesc sa inceapa cu un cerc restrans și mai apoi sa-și extinda serviciile.

Horoscop joi, 21 martie 2024. Probleme de sanatate pentru o zodie, datorii pentru alt nativ

21:05, 20.03.2024 - Astrologul Click!, Lorina, aduce horoscopul pentru joi, 21 martie 2024. Peștii au probleme de sanatate, iar o zodie ne nevoita sa plateasca datorii. Hai sa vedem toate noutațile pentru fiecare nativ.

Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi tradata de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriza

19:51, 17.03.2024 - Inceputul de saptamana va veni cu o reevaluare a prieteniilor, pentru un nativ, care va vedea adevarata fața a unor persoane apropiate. Horoscopul de luni, 18 martie, vine insa cu o supriza placuta pentru cei din zodia Pești. Astrologul Click!, Lorina, aduce predicțiile complete.

Horoscop duminica, 17 martie. O zodie și-ar putea indeplini un vis ce parea imposibil. Berbecii cad prada manipularii

20:40, 16.03.2024 - Horoscopul de duminica, 17 martie, prevestește ca totul e posibil pentru un nativ. Acesta are șansa de a-și indeplini unui vis, chiar daca parea imposibil. Berbecii trebuie sa fie foarte vigilenți, intrucat sunt pasibili de a cadea prada manipularii. Astrologul Click!, Lorina, vine cu predicțiile co

Horoscop sambata, 16 martie. O zodie se indragostește la prima vedere, in timp ce alta a ajuns la saturație in relație

08:40, 16.03.2024 - Horoscopul de sambata, 16 martie, vine cu vești excelente in dragoste pentru un anumit nativ, care s-ar putea indragosti la prima vedere. La polul opus, o alta zodie ar putea pune punct relației in care se afla. Astrologul Click!, Lorina, vine cu predicțiile complete pentru toate semnele zodiacale.

Horoscop saptamana 15-21 martie. O zodie se poate confrunta cu disconfort digestiv, iar nativii alteia sunt preocupați de bani

22:01, 15.03.2024 - Horoscopul pentru saptamana 15-21 martie 2024 aduce vești bune pentru patru nativi. Gemenii au parte de succes și iși vor putea arata calitațile profesionale, iar Fecioarele sunt creative, aventuroase și nerabdatoare. Previziunile complete sunt oferite de Lorina, astrologul Click!.

Horoscop joi, 7 martie. O zodie iși face planuri de vacanța. De ce ar putea avea Fecioarele un conflict

22:00, 06.03.2024 - Horoscopul de joi, 7 martie, prevestește ca un nativ iși va face planuri pentru o vacanța binemeritata. Vești mai puțin bune pentru cei din zodia Fecioara, predispuși sa intre intr-un conflict, daca nu-și masoara atent cuvintele. Lorina, astrologul Click!, vine cu predicțiile complete.

Doua zodii care vor pierde bani in luna martie. Nativii se vor confrunta cu probleme financiare

00:05, 23.02.2024 - Nativii a doua zodii se vor confrunta cu situații neplacute in luna martie. Ei vor pierde bani, iar situația de la locul de munca nu este atat de perfecta precum și-ar fi dorit. Umreaza mai multe ajustari din partea lor, pentru a trece peste probleme.


Ce parere ai despre aceasta stire?