Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Horoscopul sanatatii, cu Anca Martin: ”Taurii si Scorpionii au nevoie de vitamine”

Publicat:

Pentru ca le place sa socheze, Berbecilor nu le e la indemana sa cada la pace cu persoane care au gresit. E indicat sa fie mai deschisi la reconcilieri.

a venit momentul propice pentru a incepe o dieta sau a incerca sa scape de unele defecte. Nu trebuie sa fie reticenti la nou.

Gemenilor li se intrevede o perioada buna pentru exprimare artistica. Pot evolua spiritual chiar prin lectii de pictura.

Vezi previziunile si pentru celelalte zodii in videoclipul de mai sus!

Puteti urmari editiile integrale ale emisiunii "Neatza" cu Razvan

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Scorpionii depașesc orice opoziție, iar Taurii se pot pregati pentru vești bune: Afla ce-ți prezic astrele

08:25, 17.05.2024 - O aliniere rara a planetelor aduce astazi oportunitați de vindecare și impacare. Fiecare semn zodiacal va resimți influența acestui eveniment cosmic intr-un mod unic, fie ca este vorba de reinnoirea legaturilor sau de eliberarea de povara trecutului. Horoscopul zilei de 17 mai 2024 va va dezvalui cum…

Neatza cu Razvan și Dani. Cat de frumos și-a educat Sanda Ladoși copiii. Artista este mandra de ei: ”Nu e ușor” / VIDEO

12:16, 14.05.2024 - Sanda Ladoși este mama a doi copii și pe masura ce cresc, ea devine din ce in ce mai mandra de ei Artista a vorbit despre relația frumoasa pe care o au și cum a reușit sa ii educe astfel incat sa fie o echipa. Nu i-a fost ușor, insa rezultatele de care se bucura acum sunt pe masura!

Horoscopul zilei de 10 mai 2024. Scorpionii au nevoie de odihna. Afla ce se intampla cu zodia ta

02:40, 09.05.2024 - Horoscopul zilei de 10 mai 2024 spune ca nativii din zodia Scorpionului au nevoie de odihna. Astrele arata o perioada destul de agitata. Cei mai mulți nativi din zodiac sunt sfatuiți sa fie atenți la deciziile pe care le au de luat in aceasta perioada.

Neatza cu Razvan și Dani. Ionița și Viorica de la Clejani, cadou fabulos din partea lui Jonny Depp: ”Marele actor mi-a facut...” / VIDEO

12:40, 22.03.2024 - Ionița și Viorica de la Clejani au o relație foarte apropiata cu Johnny Deep, dupa cum chiar ei au declarat, astfel ca a fost o placere pentru celebrul actor sa ii faca un cadou fabulos lui Ionița de la Clejani. Iata ce a primit și care a fost reacția lui!

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma zilei in direct. Asistenta TV și-a amuzat colegii: ”Cand vad indragostiții...” / VIDEO

09:50, 12.03.2024 - Ramona Olaru reușește sa aduca zambetul pe buzele colegilor in fiecare dimineața. Asistenta TV se folosește de simțul umorului pentru a destinge atmosfera, astfel ca glumele pe care le rostește vor amuza pe toata lumea.

Scorpionii descopera noi orizonturi, iar Taurii se simt astazi dezorganizați și haotici: Afla ce-ți prezic astrele

09:31, 03.03.2024 - Conjuncția planetara de astazi promite revelații și oportunitați neașteptate pentru toate semnele zodiacale. Fie ca este vorba de creativitatea Balanței sau de loialitatea Sagetatorului, fiecare nativ va avea șansa de a-și descoperi noi fațete ale personalitații.

Horoscopul primaverii pentru fiecare zodie in parte. Cine are cele mai mari șanse sa dea lovitura in dragoste

13:05, 02.03.2024 -  Iata ce prezic astrele pentru fiecare zodie in aceasta primavara:Berbec (21 martie - 19 aprilie)Pentru Berbeci, aceasta primavara vine cu o explozie de energie și entuziasm. Este momentul perfect pentru a incepe noi proiecte sau pentru a va urmari pasiunile. Cariera va cunoaște o ascensiune semnificativa,…


Ce parere ai despre aceasta stire?