Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Horoscop Urania Gemeni - 12 – 18 septembrie 2015

Publicat:

De asemenea, acelasi context astral le permita sa se prezinte bine in fata unor comisii de examinare si sa aiba succes la examene. In conversatii sau in dialogurile oficiale se inregistreaza combativitate, o buna argumentare sau o angajare totala in lupta pentru o cauza personala.

Intre 12 si 13 septembrie, spiritul practic pune stapanire pe ei, unii devenind adevarate „genii domestice” preocupate de ergonomie, curatenie, buna administrare.

Intre 14 si 16 septembrie, casa placerilor are „sare si piper”, adica si mai bune si mai rele dar cu toatele provocatoare si incitante.…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Test pentru detectivi. Trei cuvinte sunt ascunse in imaginea din sufragerie! Ai 9 secunde la dispozitie sa le gasesti!

20:00, 18.04.2024 - Cel mai tare test de atenție, care arata daca ești un bun detectiv. Provocarea este sa gasești trei cuvinte, care se ascund bine printre detaliile din imagine. Atenție mare, insa, pentru ca ai doar 9 secunde la dispoziție, nu pierde timpul! Test special pentru detectivi Testele de atenție sunt una dintre…

6 pești toxici. Mare atenție, conțin foarte mult mercur!

13:31, 19.02.2024 - In zilele cu dezlegare la pește din post, dar și atunci cand vor sa mai dea jos cateva kilograme, romanii iau cu asalt pescariile. Insa trebuie sa fie atenți la ce sortimente cumpara, din cauza conținutului mare de mercur al anumitor pești.


Ce parere ai despre aceasta stire?