Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Horoscop sâmbătă, 3 februarie. Racii sunt înconjurați de invidie, cine are parte de provocări înșelătoare

Publicat:

Horoscop sambata, 3 februarie. Lorina, astrologul Click!, spune ce ne rezerva astrele in prima zi din weekend. ar putea avea probleme de sanatate, daca nu scapa de tensiunea acumulata, in timp ce pentru Rac invidia este cuvantul-cheie care le aduce provocari inșelatoare.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Horoscop miercuri, 24 aprilie: doi nativi trebuie sa ia decizii rapide

22:06, 23.04.2024 - Ziua de miercuri, 24 aprilie, aduce schimbari mari pentru doi nativi, care sunt forțați sa ia decizii rapide, avertizeaza Lorina, astrologul Click!, care a facut predictiile pentru toate cele 12 semne zodiacale.

Horoscop marți, 23 aprilie. Sagetatorii reiau relatii mai vechi

21:56, 22.04.2024 - Lorina, astrologul Click! a realizat predicțiile zilei de 23 aprilie pentru toate cele 12 semne zodiacale. Daca marți nativii unei zodii vor fi fericiti sa reia legaturi mai vechi, pentru altii socializarea ar putea deveni o corvoada.

Horoscop vineri, 5 aprilie: zodia care are parte de o dezamagire. Nativii care incheie un capitol important din viața

21:05, 04.04.2024 - Horoscop zilei de vineri indica un inceput de weekend dificil, cel puțin pentru nativii din doua zodii. Astrologul Click!, Lorina, a realizat predicțiile detaliate pentru fiecare semn zodiacal in parte.

Horoscop vineri, 29 martie. Zodia care are parte de provocari la sfarșitul saptamanii

19:25, 28.03.2024 - Pentru vineri, 29 martie, Lorina, astrologul Click!, a realizat predicții complete in cazul fiecarei zodii a horoscopului. Un nativ viseaza cu ochii deschiși, in timp ce o alta zodie este sfatuita sa puna bani deoparte.

Horoscop vineri, 23 februarie. Nativii care vor petrece mai mult timp in familie. Leii vor face impresie

07:35, 23.02.2024 - Ziua de vineri, 23 februarie, va insemna ceva mai mult timp petrecut cu familia, pentru mai mulți nativi. Leii sunt pregatiți sa impresioneze și sa primeasca complimente, fara eforturi. Lorina, astrologul Click!, vine cu previziunile complete pentru cele 12 semne zodiacale.

Horoscop marți, 13 februarie: noroc uriaș pentru nativii din Leu. Zodia care trebuie sa stea departe de bani, se anunța pierderi

18:26, 12.02.2024 - Lorina, astrologul Click!, spune ce surprize ii așteapta marți, 13 februarie, pe nativii celor 12 semne zodiacale. Pentru cei nascuți in zodia Leu, marți e zi cu mult noroc, in timp ce Balanțele sunt sfatuite de stea departe de cheltuieli.

Horoscop pentru marti, 6 februarie 2024. Ziua abunda in provocari venite dinspre partenerul de viata si colaboratori pentru una dintre zodii

08:10, 06.02.2024 - BerbecSe contureaza discutii ample in anturajul apropiat. S ar putea sa primesti invitatii de a calatori, atat in scop turisitic, cat si in scop profesional. Bine este sa analizezi oportunitatile care deriva din aceste calatorii si abia apoi sa decizi. Mentalul este rascolit, existand sanse sa ripostezi…

Horoscop vineri, 2 februarie. O zodie are probleme in cuplu, iar nativii alteia trebuie fie atenți la așteptari

07:18, 02.02.2024 - Pentru vineri, Lorina, astrologul Click!, are predicții complete in cazul tuturor celor 12 semne zodiacale. Ziua de 2 februarie se anunța una destul de dificila pentru nativii unei zodii, care se confrunta cu probleme in dragoste.


Ce parere ai despre aceasta stire?