Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Horoscop luni, 22 ianuarie. O zodie va avea stări schimbătoare. Săgetătorii află informații prețioase

Publicat:

Inceputul de saptamana vine cu irascibilitate pentru unii nativi și stari schimbatoare. O zodie va vrea cand prea multa atenție, cand sa fie lasata in pace. Sagetatorii iși vor largi cercul social și vor afla informații prețioase. !, Lorina, vine cu predicțiile complete.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Horoscop marți, 23 aprilie. Sagetatorii reiau relatii mai vechi

21:56, 22.04.2024 - Lorina, astrologul Click! a realizat predicțiile zilei de 23 aprilie pentru toate cele 12 semne zodiacale. Daca marți nativii unei zodii vor fi fericiti sa reia legaturi mai vechi, pentru altii socializarea ar putea deveni o corvoada.

Horoscop vineri, 5 aprilie: zodia care are parte de o dezamagire. Nativii care incheie un capitol important din viața

21:05, 04.04.2024 - Horoscop zilei de vineri indica un inceput de weekend dificil, cel puțin pentru nativii din doua zodii. Astrologul Click!, Lorina, a realizat predicțiile detaliate pentru fiecare semn zodiacal in parte.

Horoscop miercuri, 20 martie. Primavara astronomica aduce avertizari pentru cateva zodii

21:05, 19.03.2024 - 20 martie marcheaza anul acesta echinoctiul de primavara sau primavara astronomica si este o zi importanta pentru toate zodiile. Astrologul Click!, Lorina, aduce predicțiile complete pentru ziua de miercuri.

Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi tradata de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriza

19:51, 17.03.2024 - Inceputul de saptamana va veni cu o reevaluare a prieteniilor, pentru un nativ, care va vedea adevarata fața a unor persoane apropiate. Horoscopul de luni, 18 martie, vine insa cu o supriza placuta pentru cei din zodia Pești. Astrologul Click!, Lorina, aduce predicțiile complete.

Horoscop duminica, 17 martie. O zodie și-ar putea indeplini un vis ce parea imposibil. Berbecii cad prada manipularii

20:40, 16.03.2024 - Horoscopul de duminica, 17 martie, prevestește ca totul e posibil pentru un nativ. Acesta are șansa de a-și indeplini unui vis, chiar daca parea imposibil. Berbecii trebuie sa fie foarte vigilenți, intrucat sunt pasibili de a cadea prada manipularii. Astrologul Click!, Lorina, vine cu predicțiile co

Horoscop sambata, 16 martie. O zodie se indragostește la prima vedere, in timp ce alta a ajuns la saturație in relație

08:40, 16.03.2024 - Horoscopul de sambata, 16 martie, vine cu vești excelente in dragoste pentru un anumit nativ, care s-ar putea indragosti la prima vedere. La polul opus, o alta zodie ar putea pune punct relației in care se afla. Astrologul Click!, Lorina, vine cu predicțiile complete pentru toate semnele zodiacale.

Horoscop vineri, 2 februarie. O zodie are probleme in cuplu, iar nativii alteia trebuie fie atenți la așteptari

07:18, 02.02.2024 - Pentru vineri, Lorina, astrologul Click!, are predicții complete in cazul tuturor celor 12 semne zodiacale. Ziua de 2 februarie se anunța una destul de dificila pentru nativii unei zodii, care se confrunta cu probleme in dragoste.

Horoscop marți, 30 ianuarie. O zodie are grave probleme cu banii, iar nativii alteia au motive de bucurie

22:01, 29.01.2024 - Ziua de marți, 30 ianuarie, aduce probleme financiare mari in viața Scorpionilor, iar Varsatorii au parte de o bucurie. Lorina, astrologul Click!, are predicții complete pentru toate cele 12 semne zodiacale.


Ce parere ai despre aceasta stire?