Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

HOROSCOP: 3 zodii care vor trăi intens în 2018. Vor fi mai îndrăgostite ca niciodată

Publicat:

Leu

Te indragostesti inca din primele zile ale anului. Poate chiar noaptea de Revelion o vei trai intens, astfel ca incepi anul in forta la acest capitol. Razi, te bucuri, inima iti bubuie in piept si esti mega fericita. Devii chiar usor irationala si daca in alte momente asemanatoare din viata ta ai stiut sa iti pastrezi capul pe umeri, acum lucrurile o iau razna. Decizi brusc sa va mutati impreuna si ii iei pe toti prin surprindere cand le spui ca esti gata sa imbraci rochia de mireasa.

Balanta

Ai cam suferit la capitolul amor in ultimii ani, insa 2018 vine sa faca…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Horoscop APRILIE 2024. A inceput cea mai puternica luna din an! Ce vești vin pentru nativii fiecarei zodii

14:45, 01.04.2024 - A inceput aprilie, a doua luna de primavara din calendar. Iar pe langa faptul ca mai toți ochii sunt ațintiți pe prognoza meteo, pentru ca mulți vor sa profite de vremea frumoasa, pentru a se plimba in aer liber, sa se bucure de primavara și sa vada copacii infloriți, pasionații de tot ceea ce ține…

Doua zodii vor avea parte de o primavara așa cum și-au dorit. Se anunța noroc pe toate planurile pentru nativi

23:35, 16.03.2024 - Doua zodii din Horoscop vor avea parte de o primavara așa cum și-au dorit. Astrele aduc acum cele mai bune vești pentru ei. Iata cine sunt norocoși pentru care se anunța noroc pe toate planurile in urmatoarea perioada!

Doua zodii dau lovitura pe plan amoros in luna martie! Incepe o noua etapa pentru ele

11:25, 16.03.2024 - Primavara continua cu vești bune pentru doua zodii din horoscop! Nativii vor avea parte de clipe de neuitat inca de la finalul lunii martie, cand vor da lovitura pe plan amoros. Cele doua zodii iși vor vindeca sufletul și vor avea parte de dragoste și iubire.

Cele doua zodii care fac bani din piatra seaca pana pe 30 aprilie 2024. Vor avea mare noroc

16:50, 28.02.2024 - Primavara va fi, cu adevarat, sezonul renașterii nu doar pentru natura, dar și pentru unii nativi norocoși. Astrologii au dezvaluit care sunt cele doua zodii care fac bani din piatra seaca pana pe 30 aprilie 2024. Vor da lovitura pe toate planurile. Nativii carora li se schimba viața in urmatoarele…

Doua zodii care vor avea parte de o primavara așa cum și-au dorit. Se anunța noroc pe toate planurile pentru nativi

22:51, 27.02.2024 - Doua zodii din Horoscop vor avea parte de o primavara așa cum și-au dorit. Astrele aduc acum cele mai bune vești pentru ei. Iata cine sunt norocoși pentru care se anunța noroc pe toate planurile in urmatoarea perioada!

Doua zodii care vor fi protejate de Dumnezeu in aceasta primavara. Luna martie aduce impliniri pe toate planurile

08:21, 27.02.2024 - Perioada urmatoare vine cu vești bune pentru doua zodii care au noroc in tot ce și-au propus. Sunt favorizați de astre sa faca ceva diferit in cariera, dar și in viața pe plan personal. Vor avea parte, in sfarșit, de succesul la care au visat.

Horoscop pentru joi, 15 februarie 2024. Ziua este marcata de prieteni pentru una din zodii

08:40, 15.02.2024 - Berbec Elanul pe care il ai astazi in abordarea chestiunilor financiare este unul salutar. Te poti ocupa, pe indelete de aceste lucruri si ai si succes. Sunt posibile cadouri si recompense de care chiar ai nevoie. Sunt lucruri marunte, ce i drept, dar tocmai ele alcatuiesc farmecul vietii. Pe de alta…

Primavara aduce schimbari semnificative pentru cinci zodii. Ce așteapta stelele in aceasta perioada.

15:30, 12.02.2024 - Primavara aduce o explozie de energie și schimbari in aer, iar pentru unii dintre noi, influențele astrale vor aduce schimbari radicale in destinul lor. In acest sezon al reinnoirii, trei zodii se vor afla sub semnul schimbarilor majore, cu oportunitați și provocari ce vor defini calea spre viitor.


Ce parere ai despre aceasta stire?