Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Honorius Prigoană este de nerecunoscut. Cum arată în prezent cel mai bun prieten al iubitului Elenei Udrea

Publicat:

In aceasta saptamana, tabloidele si emisiunile mondene din tara noastra au scris pe larg despre un nou scandal in care sunt implicati si , vedeta TV fiind acuzata de fostul ei sot ca i-a torturat pe cei doi copii pe care ii au impreuna, Eduard si Maximus.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

ANAF incearca pentru a treia oara sa vanda terenuri ale Elenei Udrea / Preț cerut: 1,1 milioane lei

12:31, 09.05.2024 - ANAF va organiza o a treia licitație pentru a vinde terenuri ale Elenei Udrea. Licitația va avea loc pe 6 iunie, iar prețul de pornir este de 1,1 milioane lei, suma la care se va adauga și TVA (adica 19%).

Cum arata casa in care locuiește Silviu Prigoana, din centrul Bucureștiului. Imagini spectaculoase din interior

18:00, 27.02.2024 - Silviu Prigoana a avut grija ca vila sa din Capitala sa fie amenajata cu bun gust și spune ca se simte ca in vacanța in casa lui, avand atat mare, cat și munte acolo. Iata imagini din interiorul locuinței in care a stat candva cu Adriana Bahmuțeanu!

Cum arata casa in care locuiește Silviu Prigoana, in centrul Bucureștiului. Imagini spectaculoase din interior

17:26, 27.02.2024 - Silviu Prigoana a avut grija ca vila sa din Capitala sa fie amenajata cu bun gust și spune ca se simte ca in vacanța in casa lui, avand atat mare, cat și munte acolo. Iata imagini din interiorul locuinței in care a stat candva cu Adriana Bahmuțeanu!

Imagini din casa in care Silviu Prigoana locuiește. Rar vezi așa ceva in Romania

15:45, 22.02.2024 - Silviu Prigoana locuiește intr-o casa de lux din Capitala alaturi de actuala lui soție și copiii din casnicia cu Adriana Bahmuțeanu. Omul de afaceri deține mai multe proprietați, inclusiv o vila in sectorul 1 pe care o inchiriaza.Silviu Prigoana a achiziționat o impresionanta vila in sectorul 3 al Capitalei…

Lungu, la discuții in Bazar: „Nu vor plati comercianții incalzirea, așa cum se ...

11:06, 19.02.2024 - Asigurarea unor condiții mai bune de lucru comercianților din Bazar, dar și cumparatorilor care vin acolo pentru produse, prin furnizarea caldurii, ca urmare a modernizarilor recente, a devenit prilej de a starni certuri și panica in randul celor care lucreaza acolo.Prezent in Bazar, la discuții cu…

Iți mai aduci aminte de fetița din reclama la salam sasesc? Cum arata Luiza in prezent, la 25 de ani. E de nerecunoscut

14:50, 17.02.2024 - Luiza Lucuța, adorabila fetița care facea furori in reclama la salam sasesc, s-a transformat intr-o femeie superba. Tanara care in urma cu doua decenii nu reușea sa pronunțe numele faimosului mezel a crescut, a terminat o facultate importanta in strainatate și e muzician.


Ce parere ai despre aceasta stire?