Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

HCL-ul maidaneziolor, suspendat de instanta

Publicat:

Scris de - Prima instanta a decis, miercuri, suspendarea (HCL) 505/28.08.2012, care cuprinde „Regulamentul de organizare si functionare, cadrul juridic si conditiile in care se desfasoara Serviciul specializat pentru gestionarea cainilor fara stapan din Oradea”.

Citeste articolul mai departe pe caon.ro…  

Sursa articol: caon.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vlad Dascalu, suspendat 17 luni pentru abateri de la regulamentul antidoping

08:20, 22.05.2024 - Sportivul roman Vlad Dascalu, campion european la mountain bike in 2023, a fost suspendat pe o perioada de 17 luni de Tribunalul Antidoping al Uniunii Cicliste Internationale, pentru abateri de la regulamentul antidoping, potrivit paginii de Facebook a Federatiei Romane de Ciclism.

Drumul expres Arad – Oradea mai are de așteptat. CNAIR a suspendat licitațiile

14:35, 13.05.2024 - Dupa ce a suspendat licitațiile publice pentru lotul 1 și 3, CNAIR a oprit și cea aferenta lotului 2 a drumului expres Arad – Oradea,... The post Drumul expres Arad – Oradea mai are de așteptat. CNAIR a suspendat licitațiile appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Sandro Tonali, o noua pedeapsa dupa ce a incalcat de 50 de ori regulamentul privind pariurile in Anglia

09:21, 03.05.2024 - ​Suspendat pe o perioada de 10 luni de Federația Italiana pentru pariuri, Sandro Tonali a primit o noua pedeapsa, de aceasta data din partea Federației Engleze de Fotbal, dupa ce a incalcat de 50 de ori regulamentul privind pariurile.

Dimensiunea spagilor la ITM Bihor: s-au incasat bani ca sa se inchida ochii la ”munca la negru”

18:20, 23.04.2024 - Inspectorul șef-adjunct de la ITM Bihor solicita mita de la oamenii de afaceri pentru a nu le acorda sancțiuni contravenționale, prevazute de Codul Muncii, pentru diverse nereguli constatate. Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul teritorial Oradea au decis sa trimita in…

Condamnat dupa ce a condus de 4 ori cu permisul suspendat ori anulat, un șofer a fost prins iar la volan, in Oradea

09:20, 07.04.2024 - Perseverența. Este ”calitatea” de care a dat dovada un un barbat de 30 de ani, din Girișu de Criș, prins de cinci ori in ultimii cinci ani conducand fie cu permisul suspendat, fie avand documentul anulat.

Din 1 aprilie 2024, CFR Calatori asigura și serviciul de transport auto de calatori pe secția Cluj Napoca – Oradea

16:40, 01.04.2024 - Incepand cu data de 1 aprilie 2024, va deveni operațional la CFR Calatori serviciul de inlocuire a transportului feroviar cu autobuze pentru asigurarea calatoriei pasagerilor pe distanța Cluj Napoca – Oradea,in condițiile inceperii lucrarilor la electrificarea / modernizarea liniei feroviareLOT 2 Aghireș…

CFR Calatori asigura transportul auto pe secția Cluj-Napoca – Oradea

16:20, 28.03.2024 - Serviciul de inlocuire a transportului feroviar cu autobuze pe distanța Cluj-Napoca – Oradea, in condițiile inceperii lucrarilor la electrificare a liniei, devine operațional la CFR Calatori incepand de luni, 1 aprilie.

Mures: Procesul socrilor lui Catalin Chereches, amanat pentru depunerea inscrisurilor in circumstantiere

18:35, 14.03.2024 - Tribunalul Mures a decis, joi, amanarea cauzei in care socrii fostului primar al municipiului Baia Mare, Catalin Chereches, sunt inculpati pentru dare de mita si complicitate la dare de mita, motivul fiind depunerea inscrisurilor in circumstantiere, informeaza AGERPRES . Instanta a stabilit urmatorul…


Ce parere ai despre aceasta stire?