Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Hassan Rouhani: Prezenţa forţelor străine în Golf sporeşte ''insecuritatea''

Publicat:

Prezenta fortelor straine in Golf sporeste "insecuritatea", a afirmat duminica presedintele iranian dupa anuntul trimiterii unor trupe americane ca intariri in regiune, relateaza AFP.

Intr-un discurs sustinut in deschiderea unei defilari militare la Teheran, Rouhani a anuntat ca Iranul va prezenta "in urmatoarele zile" la ONU un plan de cooperare destinat sa asigure securitatea ", a si a " intre tarile riverane.

"Prezenta voastra a adus intotdeauna durere si nefericire in regiune", a declarat presedintele iranian

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mesaj de pace de la Teheran: Iranul nu are de gand sa riposteze impotriva Israelului dupa ultimul atac

23:00, 19.04.2024 - Un oficial iranian a declarat, sub rezerva anonimatului, ca Iranul nu intenționeaza sa riposteze imediat impotriva Israelului dupa atacul cu drone asupra orașului Isfahan, la sud de Teheran, noteaza Times of IsraelUn inalt oficial iranian a declarat ziarului ca Iranul nu are planuri

Jurnalistul iranian disident din Londra ar fi fost injunghiat de mercenari est-europeni

22:15, 18.04.2024 - Mercenari est-europeni sunt suspectați ca au injunghiat un jurnalist iranian disident la Londra. Poliția crede ca atacul e cel mai recent exemplu de angajare de catre Teheran a unor criminali pentru a-și ataca criticii in Occident, potrivit The Guardian.

Avertismentul lui Netanyahu, dupa atacul Iranian. Nicio o decizie din exterior

20:10, 17.04.2024 - Premierul israelian Benjamin Netanyahu a avertizat miercuri ca nimeni din randul partenerilor sai externi nu-i va putea impune ce decizie sa ia cu privire la raspunsul Israelului in urma atacului cu drone si rachete, pe care Iranul l-a efectuat sambata noaptea ca represalii dupa un atac aerian asupra…

Erdogan il considera pe premierul israelian Netanyahu singurul responsabil pentru tensiunile din regiune

20:50, 16.04.2024 - Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan a sustinut marti ca premierul israelian Benjamin Netanyahu si conducerea statului evreu poarta intreaga raspundere pentru escaladarea recenta a tensiunilor din Orientul Mijlociu, transmite Reuters, potrivit Agerpres.

Decizie radicala a Lufthansa și Austrian Airlines: Zborurile spre Teheran, suspendate pana pe 18 aprilie

07:25, 13.04.2024 - "Din cauza situatiei actuale, Lufthansa isi suspenda zborurile spre Teheran pana joi 18 aprilie inclusiv, dupa o evaluare atenta" a situatiei, a declarat un purtator de cuvant al Lufthansa."Compania nu mai foloseste nici spatiul aerian iranian", a adaugat el.Grupul german anuntase miercuri suspendarea…

Cand preconizeaza Joe Biden ca Iranul va declanșa atacul asupra Israelului

05:50, 13.04.2024 - Presedintele SUA, Joe Biden, a declarat ca se asteapta ca Iranul sa atace Israelul "mai devreme sau mai tarziu", in timp ce cresc temerile legate de represaliile iraniene la un atac aerian care a ucis comandanti de rang inalt la inceputul acestei luni, relateaza BBC, citat de news.ro.

Washingtonul restrange miscarile diplomatilor sai in Israel

07:25, 12.04.2024 - Statele Unite au anuntat joi ca restrang miscarile personalului sau diplomatic in Israel din motive de securitate, pe fondul temerilor de represalii iraniene la un atac pus pe seama Israelului in Siria, noteaza AFP. „Ca masura de precautie, angajatilor administratiei americane si membrilor familiei…

Iranul și Hezbollahul, zguduite de noile tactici de razboi ale Israelului, potrivit unui expert

14:35, 23.03.2024 - Un comentator militar al canalului Al-Hadath din Arabia Saudita a analizat situația de la granița de nord a Israelului și tacticile Forțelor de aparare israeliene (IDF) in regiune, relateaza Jerusalem Post.


Ce parere ai despre aceasta stire?