Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Harvey Weinstein, spitalizat din nou după ce a fost condamnat la 23 de ani de închisoare

Publicat:

Fostul producator de film , care a fost condamnat miercuri la 23 de ani de inchisoare pentru viol si agresiune sexuala, a fost transportat la din , acuzand dureri in piept dupa incheierea sesiunii judiciare a , relateaza EFE.

Potrivit presei locale, Weinstein va fi evaluat si va petrece probabil noaptea la spital, ceea ce s-a intamplat si in urma cu cateva saptamani.

Pe 8 martie, Weinstein a suferit o cazatura la inchisoarea din , unde este incarcerat in asteptarea pronuntarii condamnarii sale definitive.

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

„O epava”. Harvey Weinstein a fost spitalizat

07:50, 28.04.2024 - Fostul producator de film Harvey Weinstein a fost spitalizat la doar cateva zile dupa ce condamnarea sa pentru viol din 2020 in New York a fost anulata, a declarat avocatul sau, conform BBC, citat de News.ro.

Primul verdict in dosarul crimei din Sibiu. Barbatul care i-a ajutat pe cei pe trei ucigasi ai afaceristului, condamnat la 3 ani cu suspendare

14:30, 19.03.2024 - Ilie Sitariu i-a adapostit in casa lui si i-a dus cu masina la Sibiu pe cei trei barbati acuzati ca l-au ucis, in noiembrie anul trecut, pe Adrian Kreiner. Dupa comiterea crimei, el l-a ajutat sa fuga din tara pe Cosmin Zulean, liderul grupului care e si acum cautat de politie. Acuzat de favorizarea…


Ce parere ai despre aceasta stire?