Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Harry Potter trebuia să se căsătorească?

Publicat:

JK Rowling a declarat ca are un mare regret in ceea ce priveste povestea lui , regret pe care nu mai poate sa-l indrepte – autoarea sustine ca a fost o mare greseala faptul ca nu a casatorit-o pe Hermione cu .

Scriitoarea a recunoscut ca relatia " si " a fost o eroare, alegerea sa fiind luata pe baza unor "motive personale" si nu pentru credibilitatea cuplului.

“Am creat acest cuplu ca forma unei dorinte implinite. De aceea a fost conceputa aceasta relatie... Stiu ca am ranit multe inimi.”, a declarat JK Rowling.

Pe…

Citeste articolul mai departe pe one.ro…  

Sursa articol: one.ro


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO | Trenul din Harry Potter a fost oprit din circulație: Ce s-a intamplat cu celebrul 'Hogwarts Express'

03:50, 22.03.2024 - In Scotia, trenul cu aburi Jacobite, cunoscut pentru aparitia sa in versiunea cinematografica a cartilor "Harry Potter" de J. K. Rowling, a fost oprit miercuri, potrivit The National Scot. Oficiul pentru Reglementare Feroviara (ORR) a acuzat West Coast Railways, compania care exploateaza celebrul…

Ruby rupe tacerea dupa 12 ani de relație cu Robert. Ce decizie au luat cei doi dupa ce s-a spus ca s-au desparțit. „Am demolat toata casa, am spart totul”

14:55, 29.02.2024 - Ruby și dansatorul Robert Andrei formeaza un cuplu de 12 ani, insa nu vor sa faca pasul cel mare. Mai mult, dupa ce au participat impreuna la Asia Express, in urma cu cativa ani, cei doi nu s-au mai afișat impreuna și nu au mai dat detalii despre relația de cuplu. De altfel, mulți au crezut ca au pus…


Ce parere ai despre aceasta stire?