Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Handbal feminin: Vedeta norvegiană Nora Mork va juca la CSM Bucureşti

Publicat:

, celebra handbalista norvegiana a echipei maghiare Gyor, a anuntat joi, pe pagina sa de Instagram, ca va juca din sezonul viitor la CSM Bucuresti, informeaza site-ul handnews.fr.

, care pe 5 aprilie va implini 28 de ani, evolueaza din 2016 la ETO KC, detinatoarea , care este una din adversarele CSM Bucuresti in Grupa principala 2 a competitiei in acest sezon.

Interul dreapta norvegian a semnat pentru doua sezoane cu CSM Bucuresti.

"Sunt cu adevarat bucuroasa sa va anunt ca am semnat un contract pe doua sezoane cu…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

CSM Bucuresti, invinsa fara drept de apel de Metz, in sferturile Ligii Campionilor la handbal feminin

19:25, 28.04.2024 - CSM Bucuresti a fost invinsa fara drept de apel de echipa franceza Metz Handball, cu 27-24 (15-14), duminica, in Sala Polivalenta din Capitala, in prima mansa a sferturilor de finala ale Ligii Campionilor la handbal feminin.

Imagini cu Adelina Pestrițu la metrou. A renunțat la mașinile de lux pentru transportul in comun: „Nu traim in Palatul de Cleștar”

16:50, 21.04.2024 - Adelina Pestrițu a renunțat la mașinile sale scumpe pentru a merge cu metroul prin București. Fosta prezentatoare TV s-a fotografiat in transportul in comun și a postat imaginile pe rețelele de socializare.In weekend, Adelina Pestrițu a ales sa mearga cu metroul prin București și sa renunțe la mașinile…

CSM Bucuresti, spre sferturile de finala ale Ligii Campionilor la handbal feminin. A invins in deplasare echipa slovena Krim Mercator Ljubljana

21:30, 16.03.2024 - CSM Bucuresti a facut un pas mare spre sferturile de finala ale Ligii Campionilor la handbal feminin, dupa ce a invins in deplasare echipa slovena Krim Mercator Ljubljana, cu scorul de 30-24 (18-12), sambata seara, in prima mansa a play-off-ului.

Krim Ljubljana - CSM București, in optimile Ligii Campionilor la handbal feminin

18:45, 16.03.2024 - Krim Ljubljana și CSM București se intalnesc in turul optimilor Champions League. Meciul are loc de la ora 19:00, liveTEXT pe GSP.ro și la TV pe Prima Sport 2, Orange Sport 2 și Digi Sport 2. Returul este programat la București, pe 24 martie, in Sala Polivalenta Krim - CSM București, live de la 19:00…

Unde a plecat Oana Roman la o saptamana de la inmormantarea Mioarei Roman: „Un pic de liniște”. Cine a insoțit-o

09:40, 04.03.2024 - Oana Roman și-a petrecut weekendul departe de București. La o saptamana de la moartea mamei sale, Mioara Roman, vedeta a avut nevoie de cateva zile de liniște, in natura. Pe 23 februarie, mama Oanei Roman s-a stins din viața la 83 de ani, la azilul unde era ingrijita. Dupa trei zile, pe 26 februarie,…

Adrian Vasile, dupa ce CSM București a ajuns la un singur pas de „sferturile” Ligii Campionilor: „ E un mare merit al fetelor”

20:21, 11.02.2024 - Adrian Vasile și-a felicitat handbalistele, dupa victoria CSM-ului in fața lui Bietigheim, scor 31-28, intr-un meci din etapa a 13-a din Grupa A a Ligii Campionilor. Adrian Vasile s-a declarat incantat de prestația jucatoarelor de la CSM, despre care spune ca resimt o stare de oboseala, dupa ce au disputat…

CS Rapid Bucuresti a castigat in Polonia, in Liga Campionilor la handbal feminin

21:50, 10.02.2024 - CS Rapid Bucuresti a invins in deplasare echipa poloneza MKS Zaglebie Lubin, cu scorul de 24-21 (13-15), sambata seara, in penultimul sau meci din Grupa B a Ligii Campionilor la handbal feminin.

„Arde“ semicercul: Romania și Ungaria, doua confruntari incendiare in weekend la handbal feminin ANALIZA

08:06, 02.02.2024 - Urmeaza doua partide cruciale pentru CSM București și Rapid in grupele Ligii Campionilor. Cu meciuri in care ele sunt condamnate sa invinga pentru a-și prelungi parcursul in competiția la caștigarea careia visam de opt ani.


Ce parere ai despre aceasta stire?