Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Hamid Karzai cere retragerea forţelor speciale americane din două provincii.

Publicat:

Presedintele afgan reclama retragerea fortelor speciale americane din provinciile instabile Wardak si Logar, dupa ce acestea ar fi creat "grupari armate ilegale" generatoare de "insecuritate", a anuntat purtatorul sau de cuvant duminica, relateaza AFP, potrivit Mediafax. Wardak si Logar, care se afla la frontierele de sud-vest si, respectiv, de sud, ale Kabulului, sunt doua fiefuri ale insurectiei talibane, in care fortele de securitate afgane intarzie sa se impuna.

Citeste articolul mai departe pe romanialibera.ro…  

Sursa articol: romanialibera.ro


Stiri pe aceeasi tema

„Proprietatea privata e un moft”, varianta ruseasca: Cum incearca Putin sa confiște activele americane din Rusia. Cine sunt vizați

17:31, 23.05.2024 - Presedintele rus Vladimir Putin a semnat joi un decret privind mecanismele speciale de compensare a pagubelor provocate Rusiei de sanctiunile SUA, care prevede confiscarea activelor americane, relateaza EFE, preluata de Agerpres.

Razboi in Ucraina, ziua 812. Rusia spune ca a doborat rachete americane ATACMS cu care Ucraina ar fi atacat Crimeea

09:41, 15.05.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 812. Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a cerut partenerilor occidentali sa accelereze livrarile de arme promise, in condițiile in care Kievul incearca sa respinga o noua ofensiva ruseasca in nord-estul țarii.

Donald Trump vrea sa trimita trupe speciale americane in Mexic care sa-i ucida pe traficanții de droguri

15:00, 08.05.2024 - Donald Trump le-a declarat consilierilor sai de campanie ca, in cazul in care va fi ales din nou președinte al SUA, intentioneaza sa trimita aceste forte „cu sau fara sprijinul guvernului mexican" pentru a-i asasina traficanti de droguri, relateaza revista americana Rolling Stone, citata de EFE și Agerpres.Potrivit…

PSD Luna, parasit de un consilier local social-democrat! Giurgiu Dorel și-a pus ”familia” pe lista de candidați!

22:05, 07.05.2024 - Președintele PSD Luna, Giurgiu Dorel, s-a trezit cu o adevarata surpriza, cu cateva zile inainte de debutul oficial al campaniei electorale, dupa ce un consilier local PSD și-a anunțat demisia din forul deliberativ local, inclusiv de pe lista de candidați ai partidului, care era propusa pentru data…

Ciolacu: Cu sau fara candidatura domnului Piedone, tot Gabriela Firea va caștiga alegerile

22:00, 24.04.2024 - Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, afirma ca solutia de a avea candidati separati, politicieni, este una ”mai clara si mai normala”, sustinand ca este evident ca romanii doresc asumari politice clare. El se arata convins ca Gabriela Firea va castiga din nou alegerile pentru Primaria Capitalei. ”Eu nu…

BREAKING - PSD il invita pe Piedone sa-și negocieze retragerea

18:00, 23.04.2024 - Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat marți, la evenimentul de lansare a candidatului PSD-PNL la primaria Sectorului 2, Rareș Hopinca, ca este nevoie de o discuție cu Cristian Popescu Piedone pentru a se „depași orgoliile”, dupa cePiedone a spus ca nu vrea sa se retraga din cursa.

Președintele SUA ordona armatei americane sa construiasca un port temporar in Gaza pentru mai mult ajutor umanitar

08:50, 08.03.2024 - Președintele american Joe Biden a ordonat joi armatei americane sa construiasca un port temporar in Gaza pentru a oferi mai mult ajutor umanitar acestui teritoriu palestinian asediat de Israel, informeaza AFP.

Ciuca, discuții privind strategia la alegerile europarlamentare cu șefa PE: Miza este pastrarea forțelor pro-europene

12:10, 06.03.2024 - Președintele PNL Nicolae Ciuca a discutat cu șefa Parlamentului European privind strategia la alegerile din iunie, cei doi lideri concluzionand ca dezinformarile și manipularile din mediul online pot fi combatute prin prezentarea beneficiilor apartenenței la UE.


Ce parere ai despre aceasta stire?