Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Halep, gata de un meci mare: Declaraţii pline de încredere ale Simonei înaintea duelului de joi cu Svitolina

Publicat:

Simona o va intalni, joi, pe (8 WTA) in semifinalele Wimbledon, iar o eventuala victorie o va propulsa pe locul 4 in lume si ii va oferi sansa castigarii unui nou titlu de dupa a cincea finala disputata.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Simona amana revenirea. Halep a inceput o noua perioada de pregatire, „spartana”

06:26, 26.04.2024 - Entuziasmul afișat dupa aflarea verdictului Tribunalului de Arbitraj Sportiv de la Lausanne s-a mai domolit. Experimentul de la Miami i-a aratat ca este departe de o forma sportiva apropiata de rivalele din circuit. Cele 19 luni de absența din turnee și-a

Halep, incapațanarea costa: cum platește Simona prețul dupa ce l-a ignorat pe Ion Țiriac

08:35, 23.04.2024 - Halep (32 de ani, 1.150 WTA) a ignorat sfatul lui Țiriac (84 de ani), fost jucator și manager de nivel inalt, in privința gestionarii revenirii pe teren. Din pacate, constanțeanca a luat o decizie foarte proasta.

Halep, „minunea“ a ținut un meci: semne clare ca s-a intors Simona de dinaintea suspendarii

07:15, 27.03.2024 - Simona dadea semne ca s-a schimbat radical, dupa perioada groaznica in care a stat pe tușa din cauza scandalului de dopaj. Luni, la revenirea in țara, aceasta impresie a fost spulberata de discursul ei.

Halep a impresionat-o pe Paula Badosa! Ce anticipeaza jucatoarea din Spania pentru parcursul Simonei

11:01, 20.03.2024 - Halep a pierdut primul meci de la revenirea pe teren in fața Paulei Badosa, scor 6-1, 4-6, 3-6, in turul 1 al turneului WTA1000 de la Miami, iar jucatoarea din Spania a vorbit la superlativ despre Simona la conferința de presa. Iberica a fost surprinsa de jocul prestat de fostul lider WTA și este convinsa…

Halep spera intr-o minune cu o aparare plina de fisuri: marea greșeala a Simonei, scoasa in evidența

08:05, 15.02.2024 - In așteptarea verdictului de la Tribunalul de Arbitraj Sportiv curg analizele care arata fisurile din apararea romancei. Și, din pacate, vorbim despre niște probleme grave, nu despre speculații ieftine.

Halep așteapta un miracol: detaliul care complica mult cazul Simonei, explicat de specialiști ANALIZA

07:10, 13.02.2024 - Audierile de la Tribunalul de Arbitraj Sportiv s-au incheiat și Simona s-a declarat optimista ca „adevarul va ieși la iveala“. Cei care urmaresc acest caz de dopaj insista insa ca fosta ocupanta a locului 1 mondial are un dosar foarte complicat.

Mihai Stoica, declarații uluitoare despre fotbalistul care nu vrea sa aiba concurența: „Aveam mare incredere in el. Are o mare problema”

22:20, 08.02.2024 - Mihai Stoica, presedintele Consiliului Administrativ de la FCSB, a facut dezvaluiri de culise despre atacantul Ianis Stoica (21 de ani), cel care zilele trecute a incheiat raporturile contractuale cu echipa lui Gigi Becali și a semnat cu Hermannstadt. Ianis Stoica a fost imprumutat in prima jumatate…

Simona la masa cu Patrick. Pofta buna!

15:36, 08.02.2024 - Este in plina desfașurare procesul de la TAS al dublei campioane de Grand Slam. Un fapt a atras atenția și nu ține de proces. Ci de gastronomie! De mai mult timp, aveam banuiala ca langa noi ființeaza o alta lume. Ca sa penetrezi acolo nu este nevoie de pasaje secrete, ca in romanele SF. Nu trebuie…


Ce parere ai despre aceasta stire?