Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Halep are un „munte“ de urcat: De ce Simona se află în faţa celei mai mari provocări din carieră

Publicat:

Halep o va infrunta, astazi (ora 10.00, Eurosport), pe in sferturile . Si, la cum arata tabloul in acest moment, constanteanca va avea de parcurs cel mai greu drum pe care l-a avut vreodata, in tentativa de a cuceri un trofeu major.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cirstea se mentine pe locul 29. Jaqueline Cristian a urcat un loc, Halep a coborat doua pozitii

09:30, 15.04.2024 - Sorana Cirstea este in continuare jucatoarea din Romania clasata cel mai bine in ierarhia WTA, conform clasamentului dat publicitatii luni.Cirstea se mentione pe locul 29, cu 1748 de puncte, conform news.

Halep, „minunea“ a ținut un meci: semne clare ca s-a intors Simona de dinaintea suspendarii

07:15, 27.03.2024 - Simona dadea semne ca s-a schimbat radical, dupa perioada groaznica in care a stat pe tușa din cauza scandalului de dopaj. Luni, la revenirea in țara, aceasta impresie a fost spulberata de discursul ei.

Halep a impresionat-o pe Paula Badosa! Ce anticipeaza jucatoarea din Spania pentru parcursul Simonei

11:01, 20.03.2024 - Halep a pierdut primul meci de la revenirea pe teren in fața Paulei Badosa, scor 6-1, 4-6, 3-6, in turul 1 al turneului WTA1000 de la Miami, iar jucatoarea din Spania a vorbit la superlativ despre Simona la conferința de presa. Iberica a fost surprinsa de jocul prestat de fostul lider WTA și este convinsa…

Reseteaza Circuitul WTA. Simona, spirit razboinic, deschide noi scenarii  

08:50, 19.03.2024 - Intr-un editorial, jurnaliștii americani au analizat revenirea Simonei Halep in circuit. Aceștia considera ca este un moment in care circuitul WTA ar putea sa fie resetat, dupa ce sportiva noastra va reaparea in competiții. Luni dupa-amiaza, jurnaliștii americani au titrat „Revenirea Simonei Halep la…

Halep, la cea mai mare victorie din cariera: cum a fost posibil sa revina in tenis dupa o suspendare de 4 ani ANALIZA

06:55, 06.03.2024 - Cand cariera romancei parea ca și incheiata a venit o decizie spectaculoasa de la Lausanne. Care insa arata cum același dosar poate fi analizat in doua feluri diferite de niște instanțe sportive de mare anvergura.

Halep, demna de compasiune: regulamentul arata ca Simona s-a angrenat intr-un demers sortit eșecului ANALIZA

07:17, 20.02.2024 - Simona a dat in judecata compania canadiana Quantum Nutrition care a produs suplimentul de colagen despre care se spune ca a fost contaminat cu Roxadustat. Din pacate, ce face „Simo“ inseamna, in esența, pierdere de timp și de bani.

Halep așteapta un miracol: detaliul care complica mult cazul Simonei, explicat de specialiști ANALIZA

07:10, 13.02.2024 - Audierile de la Tribunalul de Arbitraj Sportiv s-au incheiat și Simona s-a declarat optimista ca „adevarul va ieși la iveala“. Cei care urmaresc acest caz de dopaj insista insa ca fosta ocupanta a locului 1 mondial are un dosar foarte complicat.

(foto) Anastasia Nichita a mai urcat o treapta in cariera: Luptatoarea, ridicata la gradul de inspector superior la Poliția de Frontiera

16:30, 07.02.2024 - Campioana mondiala la lupte, Anastasia Nichita, a mai urcat o treapta. De aceasta data nu in sport, ci in cariera sa in cadrul Poliției de Frontiera, despre care mai puțini cunosc. Luptatoarea a postat o fotografie in uniforma de serviciu și a dat vestea ca este inspector superior la IGPF.


Ce parere ai despre aceasta stire?