Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Hackerii ruşi au atacat computere guvernamentale din peste 40 de țări aliate ale Ucrainei

Publicat:

Hackerii rusi au comis o serie de atacuri cibernetice asupra aliatilor Ucrainei, de la inceputul invaziei in tara vecina. Un raport in acest sens a fost publicat de compania Microsoft, care a mentionat ca au fost vizate 128 de organizatii din 42 de tari.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Rusia a lansat un atac masiv cu rachete balistice si drone asupra Ucrainei. Avioane poloneze si aliate au fost activate ca masura de precautie

09:05, 12.06.2024 - Rusia a lansat, miercuri dimineata, un atac cu rachete si drone asupra Kievului, informatiile preliminare aratand ca nu au existat raniti sau pagube in capitala ucraineana, a anuntat armata ucraineana, transmite Reuters.

VIDEO – Acuzație exploziva: Romania, baza de antrenament pentru cei care au atacat Nord Stream (fost deputat an Rada Suprema a Ucrainei)

21:46, 14.05.2024 - Participanții la explozia Nord Stream au fost instruiți in regiunea Jitomir din Ucraina, precum și in Romania, acuza fostul deputat al Radei Supreme a Ucrainei, Andrei Derkach, potrivit agenției belaruse BelTA. 

Razboi in Ucraina, ziua 797. Noi bombardamente in Odesa, cel puțin trei ucraineni au murit

08:55, 01.05.2024 - Cel puțin trei ucraineni au murit și alte trei persoane au fost ranite, marți seara, in timpul unui atac rusesc cu rachete, relateaza ukrinform.net. Trupele ruse au atacat orașul port Odesa, din sudul Ucrainei, cu rachete balistice marți seara. „Inamicul a atacat Odesa cu rachete balistice. Trei persoane…

Hackerii ruși au atacat companii de cai ferate din Letonia, Lituania, Romania și Estonia

14:51, 05.04.2024 - Rusia incerca sa saboteze caile ferate europene. Grupuri de hackeri pro-ruși au efectuat atacuri cibernetice asupra companiilor de cai ferate din Letonia, Lituania, Romania și Estonia, scrie Financial Times .

Avioane NATO trimise in misiune, dupa ce rușii au atacat vestul Ucrainei

11:35, 29.03.2024 - Avioanele NATO au fost ridicate de la sol dupa ce rușii au atacat vestul Ucrainei. Aparatele de zbor au fost trimise in misiune in spațiul aerian al Poloniei. Operațiunea se desfașoara vineri.

Razboi in Ucraina, ziua 765. Avioane NATO din Polonia, in misiune dupa atacul rusilor in vestul tarii

10:35, 29.03.2024 - Avioanele NATO au fost ridicate de la sol dupa ce rușii au atacat vestul Ucrainei. Aparatele de zbor au fost trimise in misiune in spațiul aerian al Poloniei. Operațiunea se desfașoara vineri. Avioanele poloneze și aliate au fost ridicate de la sol dupa ce rușii au atacat Ucraina cu rachete, a anunțat…

Razboi in Ucraina, ziua 761. Peste 11 raniti in urma unui atac cu drone in sudul tarii

08:40, 25.03.2024 - Cel puțin 11 persoane au fost ranite in urma unui atac cu drone rusești in sudul Ucrainei, anunța luni autoritațile. Un incendiu a izbucnit la o importanta centrala electrica rusa dupa ce dronele ucrainene au atacat zona. Kievul a declarat ca dronele rusești au lovit regiunile sudice Mykolaiv și Odesa,…

Una din rachetele cu care rușii au atacat Liovul a incalcat spațiul aerian al Poloniei. Armata poloneza e in alerta

11:20, 24.03.2024 - O racheta de croaziera lansata de Rusia impotriva unor tinte din vestul Ucrainei a incalcat pentru scurt timp spatiul aerian al Poloniei, a anuntat duminica armata poloneza, relateaza AFP si Reuters, preluate de Agerpres.


Ce parere ai despre aceasta stire?