Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Gwyneth Paltrow are o relație amoroasă cu unul dintre creatorii serialului "Glee"

Publicat:

Actrița americana a inceput o relație cu , unul dintre creatorii serialului "Glee", la patru luni dupa desparțirea de solistul trupei Coldplay, , relateaza .

Foto: (c) SAM FAULKNER / AGERPRES ARHIVA

Gwyneth (41 de ani) și Brad (43 de ani) au fost vazuți recent în timpul unei întâlniri romantice în .

a relatat saptamâna trecuta ca Gwyneth a fost vazuta cu Brad în iulie, în statul Utah.

O sursa a declarat pentru USWeekly

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Surori siameze, dezvaluiri despre viața amoroasa. Ce se intampla daca una dintre ele moare VIDEO

11:05, 11.04.2024 - Deși la naștere cadrele medicale au spus ca vor trai doar cateva zile, doua surori siameze, Carmen și Lupita Andrade, au sfidat șansele de supraviețuire și se bucura de tot ce le ofera viața la cei 23 de ani ai lor, relateaza Daily Mail.

Prietenii Shakirei, ingrijorați de noua relație a artistei. Ce cred ei despre starul serialului din „Emily in Paris. „Este disperata”

13:35, 04.04.2024 - Prietenii celebrei cantarețe Shakira se tem ca noua relație, cu starul serialului din „Emily in Paris”, Lucien Laviscount, nu ar fi intocmai potrivita. Cei doi s-au intalnit pe platoul de filmare pentru un nou videoclip al cantareței.

Chris Martin (Coldplay) și Dakota Johnson s-au logodit dupa șase ani de relație

15:11, 07.03.2024 - Chris Martin, solistul trupei Coldplay și actrița de la Hollywood – Dakota Johnson sunt pe cale sa se casatoreasca, dupa ce artistul a cerut-o in casatorie cu binecuvantarea deplina a fostei sale soții Gwyneth Paltrow și a copiilor lor. „Cuplul s-a logodit acum ceva timp și au ținut totul privat. Acum…

Horoscopul dragostei pentru saptamana 4-10 martie. Iubirea ii favorizeaza pe cei indrazneți

07:16, 05.03.2024 - Berbec (21 martie - 20 aprilie)Indiferent daca ești implicat/a intr-o relație sau ești singur/a, ai o dorința arzatoate de iubire in aceasta saptamana.Comunicarea este cheia, așa ca exprima-ți sentimentele in mod deschis.Daca ești singur/a, nu fi surprins/a daca o relație neașteptata aprinde in tine…

De Ziua Naționala Constantin Brancuși/ Istoricul de arta Doina Lemny demonteaza mai multe clișee despre viața sculptorului/ Lucra incet și nu a avut o relație amoroasa cu Maria Tanase

23:10, 19.02.2024 - Continue reading De Ziua Naționala Constantin Brancuși/ Istoricul de arta Doina Lemny demonteaza mai multe clișee despre viața sculptorului/ Lucra incet și nu a avut o relație amoroasa cu Maria Tanase at Info real.


Ce parere ai despre aceasta stire?