Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Guvernul sud-coreean anunţă că suspendă autorizaţiile de practică ale medicilor aflaţi în grevă

Publicat:
Guvernul sud-coreean anunţă că suspendă autorizaţiile de practică ale medicilor aflaţi în grevă

Guvernul sud-coreean a anuntat luni ca va suspenda autorizatiile de practica ale tinerilor medici care si-au dat demisia daca nu se intorc la munca, intr-un context de greve masive, ca reactie la o propunere de reforma a studiilor de medicina, relateaza .

Aproximativ 10.000 de stagiari in medicina, sau 80,8% din forta de munca in formare, au demisionat in ultimele doua saptamani.

Ei protesteaza impotriva planului guvernului de a creste admiterile la facultatile de medicina cu 65% incepand de anul viitor pentru a combate penuria si imbatranirea populatiei.

"Incepand…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol si foto: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Postașii au incheiat greva generala. Noul contract colectiv de munca a fost semnat

11:50, 03.04.2024 - Angajatii Companiei Nationale Posta Romana au incheiat miercuri greva generala declanșata luni, a anuntat sindicatul din Posta Romana. Poștașii declanșasera conflictul de munca din cauza ca la nivelul companiei nu se incheiase contractul colectiv de munca si pentru ca erau nemulțumiți de salariile mici.

Acord intre Poșta Romana și sindicat: Greva inceteaza, majorari salariale și reluarea activitații

08:05, 03.04.2024 - Compania Naționala “Poșta Romana” a anunțat un acord semnat cu Sindicatul Lucratorilor Poștali din Romania pentru incheierea conflictului și semnarea unui nou Contract Colectiv de Munca (CCM). In urma negocierilor, sindicatul și-a asumat incetarea grevei generale odata ce noul CCM va fi inregistrat…

Greva medicilor este controlata de un „cartel” care se opune reformelor, acuza președintele sud-coreean Yoon

09:20, 01.04.2024 - Presedintele sud-coreean Yoon Suk Yeol a acuzat luni existenta un "cartel" al medicilor care se opune reformelor din domeniul sanatatii, subliniind disponibilitatea guvernului de a-si continua actiunile in ciuda grevei doctorilor in perioada premergatoare unor alegeri cruciale, relateaza AFP, preluata…

Greva generala la Poșta Romana. Conducerea companiei a fost informata de sindicaliști. Care sunt cerințele angajaților

19:30, 31.03.2024 -  Compania Nationala „Posta Romana” transmite intr-un comunicat oficial ca a pus la dispozitia salariatilor toate posibilitatile financiare ale Companiei pentru evitarea acestui conflict colectiv de munca.”Compania a solicitat medierea, insa reprezentantii SLPR au refuzat acest lucru. In contextul in…

Un important organism medical din SUA incurajeaza medicii stresați sa foloseasca ChatGPT pentru a-și ușura munca

14:55, 27.03.2024 - Academia Americana a Medicilor de Familie incurajeaza medicii stresați sa foloseasca ChatGPT pentru a-și ușura munca, dupa ce un studiu a aratat ca in doar in patru din cele 140 de raspunsuri AI evaluate au fost detectate inexactitați grave, potrivit Daily Mail Online.

Postasii anunta greva generala: Negocierile privind contractul colectiv de munca au esuat

11:15, 20.03.2024 - Procesul de negociere a noului contract colectiv de munca din Posta Romana a esuat, iar oamenii se pregatesc pentru declansarea grevei generale cel tarziu la inceputul lunii aprilie, a anuntat BNS.

Post vacant de medic specialist la Baza 71 Aeriana Campia Turzii

11:45, 13.03.2024 - Baza 71 Aeriana Campia Turzii scoate la concurs in aceasta perioada un post vacant de medic specialist in medicina de familie. Relații suplimentare se pot obține la sediul Bazei 71 Aeriana din str. Aviatorilor nr. 2, loc. Luna, jud. Cluj sau la tel. 0264368229 int. 135 și pe linkul urmator: https://posturi.gov.ro/…/medic-specialist…/…

Cum verifici daca ești angajat cu acte in regula. Domeniul in care se practica cel mai des munca „la negru”

06:35, 08.02.2024 - O persoana care are suspiciunea ca nu i s-a inregistrat contractul de munca poate afla pe loc daca are un contract activ, in urma unei simple vizite la Inspectoratul Teritorial de Munca, unde completeaza un formular.


Ce parere ai despre aceasta stire?