Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Guvernul iranian susține că a respins un atac cibernetic israelian ce îi viza sistemele de comunicații

Publicat:

Guvernul iranian a anuntat luni ca a dejucat o tentativa de atac cibernetic israelian vizand sistemele iraniene de comuncatii, relateaza AFP, informeaza News.ro.

”Un regim care are o istorie in folosirea armamentului cibernetic, precum Stuxnet, a incercat de aceasta data sa avarieze infrastructuri ale comuncatiilor Iranului”, a anuntat pe Twitter ministrul iranian insarcinat cu acest departament, .

El se refera la Stuxnet - un virus informatic care a vizat, in 2010, programul nuclear iranian.

Teheranul a acuzat la acea vreme Israelul ca se afla…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

"Suntem gata sa folosim arme pe care nu le-am folosit niciodata". Iranul amenința Israelul ca are planuri pentru "toate scenariile"

11:40, 16.04.2024 - Orientul Mijlociu sta pe un butoi cu pulbere. Israelul discuta cum sa raspunda la atacurile Iranului, in timp ce vin amenințari noi de la Teheran. Președintele Ebrahim Raisi a declarat marți dimineața ca Teheranul va raspunde "intr-un mod extins și dureros" la cel mai mic atac impotriva intereselor…

Israelul va raspunde Iranului pentru atacul efectuat de acesta sambata noaptea

06:55, 16.04.2024 - Israelul va raspunde Iranului pentru atacul efectuat de acesta sambata noaptea, cu peste 300 de drone si rachete, a declarat ieri seful Statului Major al Armatei israeliene, relateaza Reuters. El a vorbit de la Baza Aeriana Nevatim, care a inregistrat unele pagube in urma atacului iranian, care a venit…

Israelul va raspunde atacului iranian, confirma seful Statului Major israelian

01:00, 16.04.2024 - Israelul va raspunde Iranului pentru atacul efectuat de acesta cu peste 300 de drone si rachete, a declarat luni seful Statului Major al armatei israeliene, generalul Herzi Halevi, relateaza Reuters.

Aliații indeamna Israelul sa dea dovada de reținere dupa atacul iranian | "Ne aflam pe marginea prapastiei și trebuie sa ne indepartam de ea"

23:55, 15.04.2024 - Israelul s-a confruntat cu presiuni din partea aliaților pentru a da dovada de reținere și a evita o escaladare a conflictului in Orientul Mijlociu, in timp ce anticipa cum sa raspunda la atacul Iranului.

Biden i-a spus lui Netanyahu ca SUA nu va susține un contraatac israelian impotriva Iranului

08:15, 14.04.2024 - Președintele Biden i-a spus premierului israelian Benjamin Netanyahu, in timpul unei convorbiri telefonice de sambata, ca Statele Unite nu vor sprijini niciun contraatac israelian impotriva Iranului, a declarat pentru Axios un oficial de rang inalt de la Casa Alba.

Atacul direct al Iranului impotriva Israelului este unul fara precedent. „Guvernul israelian se va simti obligat sa riposteze”

01:20, 14.04.2024 - In orele de dupa atacurile Hamas din 7 octombrie, a existat un sentiment profund de "ce urmeaza acum?". De atunci, au existat cateva puncte de inflexiune ce au generat teama, dar, fara indoiala, acest moment, al atacului Iranului asupra Israelului, este cel mai periculos de pana acum, cu mult, scrie,…

Israelul e pregatit sa faca fața oricarui scenariu iranian, spune ministrul apararii dupa amenințarile Iranului

20:20, 08.04.2024 - Israelul este pregatit sa faca fața oricarui scenariu ce ar putea aparea in ceea ce privește Iranul, a declarat duminica ministrul Apararii, Yoav Gallant, dupa ce Teheranul a amenințat cu represalii pentru uciderea unor generali iranieni la 1 aprilie, in Siria.

Un oficial Iranian confirma cele mai sumbre temeri: Se pregatește un atac masiv asupra ambasadelor Israelului

12:10, 07.04.2024 - Un consilier militar al liderului suprem al Iranului, Ali Khamenei, a declarat duminica aceasta ca ambasadele Israelului "nu mai sunt in siguranta", sugerand ca Teheranul ar putea ataca sediile diplomatice al statului israelian ca razbunare pentru atacul asupra consulatului iranian din Damasc, atribuit…


Ce parere ai despre aceasta stire?