Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Guvernul german intenționează să suspende 'frâna datoriilor' în 2023

Publicat:

Guvernul german vrea sa suspende si in 2023, pentru al patrulea an consecutiv, prevederile constitutionale referitoare la disciplina bugetara, a anuntat joi un purtator de cuvant al Ministerului de Finante, informeaza Reuters.

Dupa ce a fost mult timp campioana a rigorii bugetare, Germania a fost nevoita sa suspende asa-numita "frana a datoriilor", intre 2020 si 2022, pentru a permite cheltuieli suplimentare in contextul pandemiei, potrivit Agerpres. "Guvernul federal va propune o rezolutie catre Bundestag (Camera inferioara a Parlamentului) pentru a declara o situatie extraordinara de urgenta…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Germania are nevoie de o relansare economica, spune ministrul de Finante

17:25, 27.04.2024 - Germania are nevoie de o relansare economica pentru a-si asigura pozitia geopolitica, a declarat sambata ministrul de Finante, Christian Lindner, care este si presedintele liber-democratilor din partidul FDP, transmite Reuters.

Germania va relua cooperarea cu UNRWA dupa ce acuzația Israelului de terorism a fost infirmata de o evaluare franceza

15:11, 24.04.2024 - Guvernul german va relua cooperarea cu Agentia ONU pentru Refugiatii Palestinieni (UNRWA), au anuntat, miercuri, ministerul de xterne si ministerul dezvoltarii germane, intr-un comunicat comun, relateaza Reuters.

Ministrul de finante al Germaniei: Frana datoriilor este frana inflatiei

18:55, 15.04.2024 - O politica fiscala moderat restrictiva necesara pentru conformarea cu „frana datoriilor” din Germania permite inflatiei sa o ia in directia cea buna, a afirmat luni ministrul de finante, Christian Lindner.

Ministrul german de Finante: Frana datoriilor este frana inflatiei

17:35, 15.04.2024 - O politica fiscala moderat restrictiva necesara pentru conformarea cu „frana datoriilor” din Germania permite inflatiei sa o ia in directia cea buna, a afirmat luni ministrul de Finante, Christian Lindner, transmite Reuters.

Zelenski critica din nou Occidentul

10:51, 10.04.2024 - Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a criticat din nou sustinerea insuficienta cu arme din partea Occidentului in lupta sa impotriva invaziei ruse, informeaza dpa. „Partenerii nostri au anumite arme de care noi avem nevoie astazi pentru a putea supravietui. Si eu pur si simplu nu inteleg de ce…

Germania refuza categoric sa sprijine Ucraina cu rachete: vot categoric in Parlament

10:36, 15.03.2024 - Bundestag-ul (Parlamentul german) nu a sprijinit furnizarea de rachete TAURUS Ucrainei. Deputații au votat impotriva unui proiect de rezoluție al blocului de opoziție CDU/CSU, prin care se cere furnizarea de rachete Taurus cu raza lunga de acțiune catre Ucraina. Camera inferioara a Parlamentului…

Germania și Franța o susțin pe bulgaroaica Kristalina Georgieva pentru un al doilea mandat la șefia FMI

10:10, 12.03.2024 - Germania va sprijini al doilea mandat pentru Kristalina Georgieva, directorul general al Fondului Monetar International (FMI), a declarat ministrul de Finante, Christian Lindner, dupa sprijinul similar anuntat recent de Franta, transmite Reuters, preluat de Agerpres.

Interceptarea ofiterilor germani. A mai aparut un personaj

07:00, 12.03.2024 - Un alt participant la o convorbire confidentiala, interceptata de rusi, intre ofiteri de rang inalt ai armatei germane nu s-a conectat corect la videoconferinta, a declarat luni ministrul german al apararii, Boris Pistorius, conform AFP, preluata de Agerpres. In discutia privind ajutorul militar acordat…


Ce parere ai despre aceasta stire?