Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Guvernul decide ce face în privința românilor afectați de cutremurul din Italia

Publicat:

Premierul Dacian Ciolos a convocat luni o sedinta extraordinara de Guvern care va avea pe agenda si o analiza a masurilor de sprijin pentru românii raniti si afectati de cutremurul din Italia, precum si pentru familiile acestora. 

Potrivit unui comunicat al Guvernului, în sedinta de luni, la cererea sefului Executivului, ministerele Muncii si de Externe vor prezenta masurile de sprijin pe care le va putea acorda diferitelor categorii de cetateni români, victime ale acestui cutremur, si familiilor acestora. 

Citeste articolul mai departe pe antena3.ro…  

Sursa articol: antena3.ro


Stiri pe aceeasi tema

Avertizare de calatorie pentru romanii care merg in Franța: In Noua Caledonie este stare de urgenta

18:10, 16.05.2024 - Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a emis o atentionare de calatorie pentru Franta, mai exact pentru Noua Caledonie, unde a fost instituita starea de urgenta, in contextul revoltelor si al violentelor.

Drepturile lucratorilor romani in caz de accident de munca in Italia

10:00, 14.05.2024 - In 2024 locuiesc in Italia 1.083.744 de romani, iar conform autoritaților italiene intre 700.000 și 900.000 dintre aceștia lucreaza. Daca vrei sa te alaturi prietenilor, vecinilor sau familiei care lucreaza deja in Peninsula, pentru a fi mai bine platit, atunci trebuie sa fii foarte bine informat cu…

Legea pe care o așteptau toți romanii care stau la bloc a fost adoptata in Parament. Ce prevede aceasta

08:15, 09.05.2024 - Romanii care locuiesc la bloc vor avea parte de o noua lege care va fi in favoarea lor, aceasta fiind deja adoptata de Parlament. Deputații au aprobat, in mod decizional, proiectul care valideaza ordonanța de urgența 179/2022, care modifica și completeaza Ordonanța de Urgența a Guvernului nr. 18/2009…

Vești proaste pentru romani. FMI anunța probleme pentru economia romaneasca

15:25, 17.04.2024 - Romanii sunt intampinați cu vești proaste din partea Fondului Monetar Internațional. Conform experților, creșterea economica estimata pentru 2024 va fi mai mica decat previziunile optimiste ale Guvernului.

FOND DE REZERVA BUGETARA Președintele da liber Guvernului la alocari din Fondul de rezerva

19:50, 05.04.2024 - Presedintele Klaus Iohannis a semnat, joi, decretul de promulgare a Legii pentru aprobarea Ordonantei de Urgenta a Guvernului privind unele masuri bugetare,... The post FOND DE REZERVA BUGETARA Președintele da liber Guvernului la alocari din Fondul de rezerva first appeared on Informatia Zilei .

Decrete semnate de Klaus Iohannis: 5 legi au fost promulgate

12:50, 28.03.2024 - Președintele Klaus Iohannis a semnat joi urmatoarele decrete: Decret pentru promulgarea Legii privind aprobarea Ordonanței de urgența a Guvernului nr. 44/2019 pentru modificarea și completarea Ordonanței de urgența a Guvernului nr. 5/2015 privind deșeurile de echipamente electrice și electronice…

Atenție la cardurile de energie: Banii cash necheltuiți mai pot fi retrași pana la 31 martie!

08:15, 28.03.2024 - Mai sunt doar cateva zile in care romanii pot retrage cash banii necheltuiți de pe cardurile de energie. Altfel, sumele ramase se pierd dupa data de 31 martie. La sfarșitul lunii februarie, Ministerul Muncii anunța ca drepturile de ajutor de incalzire vor fi menținute in plata in toata perioada din…

Romanii, avertizați ca Franța a ridicat planul Vigipirate la cel mai inalt nivel: „urgența atentat”

14:35, 25.03.2024 - Romanii care calatoresc in Franța sunt avertizați de Ministerul Afacerilor Externe (MAE) ca in urma intrunirii Consiliului de Securitate, s-a decis ridicarea planului „Vigipirate” la nivelul cel mai inalt, „urgența atentat”.


Ce parere ai despre aceasta stire?