Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Grigoraş, declaraţii la cald după demisie: La 57 de ani sunt pionier în politică

Publicat:

Co-presedintele demisionar al PNL Botosani a explicat alambicat si oarecum dezlanat motivele renuntarii la functie. a dat insa asigurari ca decizia ii apartine in exclusivitate si ca doar manifestatiile din strada l-au determinat sa recurga la acest gest.

Citeste articolul mai departe pe botosaneanul.ro…  

Sursa articol: botosaneanul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Primele declarații ale barbatului din Botoșani care și-a ucis nepoata in varsta de 8 ani

16:11, 25.05.2024 - Barbatul suspectat ca a violat și ucis o fetița de 8 ani, al carei trup a fost gasit la marginea unei paduri din comuna Albești, in Botoșani, este unchiul acesteia și și-a recunoscut faptele.

Barbatul care a vrut sa-l omoare pe Robert Fico a facut primele declarații: „Nu sunt de acord cu politica Guvernului”

23:05, 15.05.2024 - Barbatul care l-a impușcat miercuri pe Robert Fico a facut primele declarații și a spus de ce a vrut sa-l omoare pe premierul slovac. Juraj Cintula a afirmat ca „nu este de acord cu politica Guvernului” și acuza ca „presa este lichidata”.

Mișcarea politica a momentului, aproape de a fi confirmata oficial. Nica și Orban fac declarații de presa

15:25, 01.04.2024 - Ceea ce era de așteptat sa se intample e la un pas de a avea loc. Cel mai probabil, Alin Nica, marginalizat in partidul caruia i s-a dedicat toata cariera politica, PNL, e la un pas de a trece la o ”aripa” a acestuia, Forța Dreptei. Cel mai probabil, mișcarea va fi oficializata marți. Marți, ... The…

Radu Ayan, baiețelul de 2 ani disparut in Botoșani, a fost externat! Micuțul și parinții lui au facut declarații: ”Nu avem cuvinte” / VIDEO

13:15, 22.03.2024 - Dupa cinci zile de stat in spital, Radu Ayan a fost, in sfarșit, externat! Micuțul a fost preluat de parinții lui și este mai bine ca nicidoata. Atat el, cat și mama și tatal sau au facut declarații despre cum se simte copilul.

Diana ȘOȘOACA, noi declarații șocante in scandalul de divorț. Dupa povestea cu pozele din duș, il amenința pe Silvestru ca-l lasa fara haine - VIDEO

11:16, 21.03.2024 - "Vreau sa aduc o lamurire cu privire la divorțul lui, ca numele imi va fi luat: un divorț poate dura și 7 ani, exact cat a durat casatoria, depinde de avocat, poate sa-l faca sa țina și 10 ani, dar la final sa i se ia și hainele pentru mizeriile pe care le face, sunt multe dosare de divorț pe care le-am…

Bunica lui Radu Ayan, copilul disparut in Botoșani, a facut declarații. Baiatul a fost cautat de peste 100 de persoane: ”Nu se poate”

08:45, 18.03.2024 - In urma cu o zi, Radu Ayan a disparut subit de acasa, iar in oraș a urmat o mobilizare uriașa pentru a-ș gasi. Peste 100 de persoane au pornit pe urmele lui, dar baiatul este tot de negasit. Bunica baiatului este ingrozita de ce se intampla și a facut declarații. Iata unde l-a vazut ultima data.

Iordanov nu a fost la ședința de Guvern de astazi: „Decizia de demisie a fost luata de PAS cu Dorin Recean și este una politica”

16:10, 13.03.2024 - Iordanca-Rodica Iordanov a venit cu o reacție, dupa demisia de la Ministerul Mediului. „Este o decizie politica pe care a luat-o partidul cu domnul Recean impreuna și cu asta mergem inainte”, a declarat Iordanov pentru AGORA . La scurt timp, fosta ministra a venit cu un mesaj și pe pagina sa de facebook.

Ciolacu, atac la Iohannis, pe final de mandat.: „A platit si va plati pentru iesirile sale”

07:17, 05.03.2024 - ”Pentru toate acele declaratii (seful statului s-a adresat PSD cu ”Jo napot kivanok, PSD!”, in 2020 - n.r.) si stiti foarte bine ca am iesit de zeci de ori si i-am transmis presedintelul Romaniei ca eu imi doresc un presedinte si al meu, cu toate ca nu l-am votat. Asa e corect. Asta inseamna o Romanie…


Ce parere ai despre aceasta stire?