Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Greșeala pe care o fac mai toți românii. Nu mai lăsa oala cu ciorbă să se răcească pe aragaz

Publicat:
Greșeala pe care o fac mai toți românii. Nu mai lăsa oala cu ciorbă să se răcească pe aragaz

Ciorba se numara, fara indoiala, printre alimentele preferate de romani și nu numai. Insa, dupa ce o prepara, mulți oameni au obiceiul de a o lasa pe aragaz, ca sa se raceasca. Și tu procedezi la fel? Ei bine, daca da, nu mai face acest lucru este o greșeala uriașa! Nu o spunem noi, ci specialiștii. Iata ce semnal de alarma au tras experții!Motivul pentru care nu este bine sa lași oala cu ciorba sa se raceasca pe aragazAproape in fiecare zi facem anumite greșeli fara sa ne dam seama. Ne-am obișnuit sa facem lucrurile intr-un anumit fel și este foarte greu sa ne convinga cineva ca, de fapt, nu…

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol si foto: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Prognoza speciala pentru București. Ce fenomene se anunța pana joi, 18 aprilie. Cand incep ploile

11:05, 16.04.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a anunțat ca vremea se schimba in urmatoarele ore și in Capitala. Specialiștii prognozeaza intre 16 aprilie, ora 14.00, și 18 aprilie, ora 09.00, averse, descarcari electrice și intensificari ale vantului.Marți, ora 14:00 - Miercuri, ora 09:00Vremea va fi…

Se strica vremea. De cand se face frig: „O diferența de aproape 20 de grade Celsius”

07:30, 15.04.2024 - Dupa temperaturi de vara, meteorologiii anunța ca vremea se schimba la mijlocul saptamanii. O masa de aer rece ajunge in Romania aducand maxime cu 15-20 de grade Celsius mai mici, dar și ploi, relateaza Antena 3. „Ne apropiem practic de ceea ce ar fi normal pentru perioada din calendar”, precizeaza…

Cum alegem crenvurștii cei mai sanatoși? Detaliile la care trebuie sa fim atenți: „Este cea mai mare greșeala!”

12:20, 11.04.2024 - Romanii nu mai pun mare preț pe alimentația sanatoasa, așa ca aleg sa cumpere produse din supermarketuri care conțin mulți coloranți sau conservanți. Este și cazul crenvurștilor, care sunt consumați extrem de des, mai ales la micul dejun. Experții in alimentație susțin ca exista anumite detalii la care…

Atenție: Motivul pentru care nu ar trebui sa mananci niciodata orez refrigerat

08:21, 21.03.2024 - Mancarea de orez poate deveni un mediu propice pentru dezvoltarea bacteriilor periculoase, cum ar fi Bacillus cereus, daca este pastrata in condiții necorespunzatoare. Acest lucru se datoreaza faptului ca orezul gatit conține sporii bacteriei Bacillus cereus, care pot supraviețui gatirii și se pot inmulți…

Vis implinit pentru romanii din Spania: in curand vor putea avea dubla cetațenie. Ce le-au transmis liderii PNL

10:50, 16.03.2024 - Este un demers inițiat de liderul PNL in timpul mandatului de prim-ministru. Spania mai are asemenea acorduri doar cu Portugalia și Franța.”Acordul privind dubla cetațenie le va permite celor peste un milion de romani din Spania sa obțina cetațenia spaniola fara a renunța la cea romana, așa cum cere…

Pragul-cheie de incalzire de 1,5 grade peste nivelul preindustrial, depașit, in premiera, pe parcursul unui an intreg. Ianuarie 2024, cea mai calduroasa luna din istorie

12:05, 08.02.2024 - Lumea a inregistrat o perioada de 12 luni in care a fost depașita limita de incalzire de 1,5 grade Celsius peste nivelul preindustrial, anunța Serviciului Copernicus al UE privind schimbarile climatice, relateaza BBC și Reuters.In perioada februarie 2023 - ianuarie 2024, incalzirea a atins 1,52 grade…

De ce este atat de cald in luna februarie 2024. Cum explica experții

18:11, 06.02.2024 - De ce este atat de cald in luna februarie 2024? Romanii și-au pus aceasta intrebare in ultimele zile, cand temperaturile au atins și 18 grade și urmatoarele zile se anunța insorite și cu valori de peste 20 de grade, anormale pentru luna februarie. Care este explicația meteorologilor despre acest fenomen…

Care este cel mai bun ulei pentru prajit. Greșeala care poate compromite total preparatul

13:25, 30.01.2024 - Punctul de ardere sau de fum, adica acea temperatura la care uleiul incins incepe sa produca fum și sa genereze radicali liberi in alimente, este cel mai important aspect care trebuie luat in considerare.Este recomandat sa alegi un ulei pentru prajit al carui punct de ardere este ridicat. Cu toate ca…


Ce parere ai despre aceasta stire?