Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Greșeala pe care o fac cei mai mulți tineri în timpul postului. Sfatul preotului influencer Vasile Ioana

Publicat:

Suntem in Postul Paștelui 2023, cel mai aspru si mai lung post din calendarul ortodox, o perioada care trebuie inșeleasa ca una de curatire, de lasare la o parte a preocuparilor lumesti si de apropiere de Dumnezeu.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Este doliu pe scena filmului din Romania. Un actor iubit de milioane de copii a decedat

17:35, 07.05.2024 - Ion Gheorghe Arcudeanu a muritPotrivit unui anunț postat de Teatrul Ion Creanga pe pagina sa oficiala de Facebook, trupul neinsuflețit al actorului este depus la Capela Cimitirului Sfanta Vineri, unde i se poate aduce un ultim omagiu. In mesajul postat, teatrul iși exprima profundul regret pentru pierderea…

Monica Tatoiu nu tine cont de reguli in timpul postului. Ce face, desi este interzis? Nu i-a fost rusine sa recunoasca: „Nu am niciun secret”

19:45, 26.04.2024 - Chiar daca crede in Dumnezeu, Monica Tatoiu nu ține post inaintea sarbatorilor pascale. Și nici nu a ținut vreodata. Milionara a declarat jurnaliștilor care sunt pacatele pe care le face in fiecare zi. Nu i-a fost deloc rușine sa recunoasca. „Nu am niciun secret”. Monica Tatoiu nu ține Postul Paștelui…

Alimentele periculoase pe care romanii le consuma in timpul Postului Paștelui. Sfatul nutriționistului Mihaela Bilic: ”Atenție la combinația...”

21:31, 12.04.2024 - Postul Paștelui reprezinta o perioada sfanta pentru creștini, dar pentru care fac și foarte multe excepții alimentare. Din dorința de a respecta regulile, se ajunge de multe ori la combinații periculoase de mancare. Iata ce sfaturi are Mihaela Bilic pentru creștini!

Rețeta de salata cu orez și ciuperci. Preparatul ideal in timpul postului

22:10, 02.04.2024 - Ne aflam in Postul Paștelui, iar mulți creștini aleg sa renunțe la alimentele care provin de la animale. In aceasta perioada se pot prepara o mulțime de mancaruri delicioase, dar este nevoie de creativitate. Iata cat de simpla este rețeta de salata cu orez și ciuperci!

Platformele de socializare, interzise in timpul Postului Paștelui? E pacat sa le folosești? Ce spune preotul Vasile Ioana: "Degeaba mananci..." 

14:45, 21.03.2024 - La inceputul acestei saptamani, pe data de 18 martie, a inceput Postul Paștelui. Prin intermediul unui video pe care l-a publicat in mediul online, preotul Vasile Ioana i-a sfatuit pe credincioși sa nu mai foloseasca rețelele de socializare daca aleg sa posteasca. 

Alexandra Pacuraru, scoasa din grila postului patronat de tatal sau! Prezentatoarea Realitatea PLUS: ”Mai precis am fost retrasa definitiv, aș spune eu”

10:25, 17.03.2024 - Alexandra Pacuraru a fost scoasa din grila postul patronat de tatal sau! Fiica controversatului Maricel Pacuraru, patronul postului Realitatea PLUS, cu condamnari și pentru corupție, prezentatoarea și realizatoarea s-a trezit retrasa de pe post peste noapte. Gazda emisiunilor ”Romania” suverana” și…

Ții post? Nutriționistul Șerban Damian iți spune care sunt alimentele de care sa te ferești

22:50, 16.03.2024 - Postul Paștelui reprezinta una dintre cele mai importante perioade de post din calendarul liturgic ortodox.  Este o perioada de pregatire spirituala și purificare inainte de sarbatoarea Invierii Domnului. Postul Paștelui incepe in fiecare an in ziua de luni, dureaza 40 de zile și nu inseamna doar abstinența…

Ne pregatim de Postul Paștelui

14:15, 06.03.2024 - Postul presupune sa renunți la produsele de origine animala, dar nu este indicat sa o faci de la o zi la alta, pentru ca te vei alege cu dureri de cap și de stomac. Elimina treptat din dieta carnea și produsele lactate și vei rezista mai bine tentațiilor in Postul Paștelui. Ca sa iți obișnuiești organismul…


Ce parere ai despre aceasta stire?