Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Google o omagiază cu un Doodle pe Virginia Woolf la 136 de ani de la naştere

Publicat:

Google o omagiaza pe celebra scriitoare engleza la implinirea a 136 de la nasterea ei cu un nou Doodle, relateaza agentia de stiri UPI.

Pagina de start a Google prezinta joi un portret al realizat de alaturi de care apar frunze vestede, o tema vizuala comuna in scrierile .

Scriitoarea, nascuta la Londra, este considerata una dintre "cele mai influente voci ale feminismului modern" pentru stilul ei narativ, potrivit Google.

"Scrierile lirice ale abunda in introspectii ale personajelor…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ilan Șor, bașcana Gagauziei și alți doi asociați ai oligarhului fugar, blocați pe Facebook. Meta: „Organizații și persoane periculoase”

11:15, 07.06.2024 - Pagina de Facebook a politicianului fugar Ilan Sor, precum si cea a deputatei Marina Tauber, a guvernatoarei Gagauziei, Evghenia Gutul, si a liderului Partidului „Sansa” Alexei Lungu, toti colaboratori apropiati ai oligarhului, au devenit indisponibile joi, fiind blocate de compania americana Meta,…

Google a lansat un doodle nou pe 29 mai 2024. Unde e vizibil și ce eveniment marcheaza ilustrația

12:06, 29.05.2024 - Google a dedicat ziua de 29 mai 2024 unui eveniment despre care puțini oameni știu. Browserul a realizat un doodle animat pentru Double Cicada Brood. Iata unde este vizibil și ce reprezinta acesta.

Google a lansat un doodle nou pe 19 aprilie 2024. Unde e vizibil și ce eveniment marcheaza ilustrația

12:30, 19.04.2024 - Google a lansat un doodle nou pe 19 aprilie 2024, iar aceasta ilustrație speciala marcheaza cea de-a 155-a aniversare a Dr. Elvira Rawson de Dellepiane, o figura proeminenta a mișcarii feministe din Argentina și una dintre primele femei medic din țara.

Google a lansat un doodle nou pe 19 arpilie 2024. Unde e vizibil și ce eveniment marcheaza ilustrația

11:45, 19.04.2024 - Google a lansat un doodle nou pe 19 aprilie 2024, iar aceasta ilustrație speciala marcheaza cea de-a 155-a aniversare a Dr. Elvira Rawson de Dellepiane, o figura proeminenta a mișcarii feministe din Argentina și una dintre primele femei medic din țara.

Google a lansat un doodle nou pe 16 arpilie 2024. Unde e vizibil și ce eveniment marcheaza ilustrația

13:31, 16.04.2024 - Pe 16 aprilie 2024, motorul de cautare cel mai utilizat la nivel mondial, Google, a surprins utilizatorii sai cu un nou doodle. Ilustrația remarcabila, care iși face simțita prezența pe pagina principala a motorului de cautare, marcheaza o personalitate din lumea artei și literaturii: Etel Adnan.

FLORIN ESTEFAN: „OPERA NAȚIONALA ROMANA DIN CLUJ-NAPOCA A CREAT O EFERCVESCENȚA IN JURUL SAU”

21:11, 25.03.2024 - Din ce in ce mai des, atenția lumii culturale se indreapta spre Opera Naționala Romana din Cluj-Napoca. Se petrece acolo ceva ce nu trece neobservat – spectacole bune, promovare eficienta, manager inspirat. Cand a preluat mandatul de Manager al Operei, Florin Estefan avea 33 de ani. Cred ca a fost atunci…

Reteaua sociala Threads va afisa rezultate in timp real pentru competitiile sportive

09:00, 25.03.2024 - Mark Zuckerberg a anuntat o noua initiativa pentru platforma sociala Threads, care incepe acum sa le afiseze celor interesati rezultate de la meciurile din NBA. Noua functionalitate va putea fi folosita la fel ca cea similara din Google, pe baza de cautare – scorul la un meci care este in plina disputare…

Motivul ilar pentru care un fost șef de poliție nu a raportat furtul cardului soției sale: Hoțul cheltuia mai puțin decat ea

10:30, 20.03.2024 - Intamplarea a fost relatata in Camera Lorzilor de catre fostul șef de poliție. Barbatul, cu o figura inexpresiva, a povestit de ce nu a raportat la poliție faptul ca a fost furat cardul soției sale, relateaza aktual24.ro.„Soției mele, intr-una dintre rarele sale vizite la Londra, i-a fost furat cardul…


Ce parere ai despre aceasta stire?