Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Google îmbunătăţeşte protecția datelor confidenţiale: şterge automat istoricul privind locaţiile şi navigarea și întărește parolele

Publicat:

Google imbunatateste protecția datelor confidentiale: sterge automat istoricul privind locatiile si navigarea și intarește parolele Google anunta un pachet de imbunatatiri ale protectiei confidentialitatii, prin care detinatorii de conturi Google vor putea sa-si protejeze si administreze mai usor informatiile personale si sensibile, informeaza compania, intr-un comunicat. Astfel, una dintre noutăţi se referă la un acces mai facil la modul Incognito, în sensul în care pentru a activa această facilitate în oricare dintre serviciile Google în care este…

Citeste articolul mai departe pe incont.ro…  

Sursa articol: incont.ro


Stiri pe aceeasi tema

Campania impotriva extensiilor de tip Adblock continua

16:15, 17.04.2024 - O actualizare a termenilor de utilizare pentru platforma YouTube, care interzice explicit folosirea aplicațiilor terțe ce faciliteaza blocarea reclamelor, a fost anunțata, recent, de Google. Masura face parte din campania impotriva extensiilor de tip Adblock, inițiata in octombrie 2023, și vizeaza aplicații…

Peste 1.100 de persoane au fost verificate de structurile operative ale IJJ prin aplicația eDAC

18:00, 05.04.2024 - Aplicația eDAC reprezinta un nou sistem digital de verificare a documentelor de identitate a fost implementat incepand cu data de 31 martie 2024, ca parte a efortului de simplificare și digitalizare a serviciilor publice oferite cetațenilor romani. Acest instrument modern permite și jandarmilor din…

Ziua internaționala a verificarii informațiilor: Google prezinta noi instrumente pentru combaterea dezinformarii online

13:30, 02.04.2024 - Informațiile se mișca mai repede decat oricand in prezent și pot veni din diverse (și numeroase) surse. Deși nu ducem lipsa de informații online, poate fi greu de știut daca unele surse sunt credibile sau nu. Astazi, cu ocazia Ziua internaționala a verificarii informațiilor (International Fact-Checking…

Google adauga Circle to Search, funcția AI de pe Galaxy S24, și pe telefoanele sale mai vechi

10:45, 05.03.2024 - Circle to Search este una dintre funcțiile cu care Samsung lauda cel mai des seria Galaxy S24, dar deja de vreo luna, aceasta capabilitate a fost lansata și pe cele mai recente modele Pixel, cele din seria 8, iar acum și modelele din 2022, Pixel 7 și 7 Pro, primesc acces la aceasta capabilitate. Practic,…

Samsung aduce funcțiile noi cu inteligența artificiala pe seriile sale de top din 2023. Lista completa de device-uri

11:06, 22.02.2024 - Samsung anunța astazi disponibilitatea funcțiilor Galaxy AI pe mai multe dispozitive Galaxy printr-o noua actualizare One UI 6.1. Actualizarea va fi disponibila pe seriile Galaxy S23, S23 FE, Z Fold5 , Z Flip5 și Tab S9, urmand a fi implementata incepand cu sfarșitul lunii martie. Funcțiile AI disponibile…

Accesul la internet, limitat in Camera Deputatilor dupa atacul cibernetic din ianuarie

18:15, 20.02.2024 - Camera Deputaților a implementat noi masuri de securitate cibernetica, iar accesul la Internet prin cablu sau Wi-Fi, la anumite servicii și platforme online, a fost restricționat.„In scopul sporirii gradului de protectie cibernetica, accesul la Internet (prin cablu sau Wi-Fi) a fost limitat pentru anumite…

Generația digitala, sub asediu

19:46, 17.02.2024 - In Statele Unite, impactul negativ al platformelor sociale asupra sanatații mintale a copiilor și adolescenților este o tema deosebit de actuala. Potrivit “avocatului digital” Massimiliano Dona , orașul New York ar putea lua in considerare inițierea de acțiuni legale impotriva unor giganți tehnologici…

Fenomenul deepfake. Cum suntem pacaliti prin reclame realizate cu inteligenta artificiala, in care Ion Țiriac, Gigi Becali sau Marcel Ciolacu iți promit ca te vei imbogați

12:05, 12.02.2024 - „Depuneti 1.100 RON in contul dumneavoastra” pentru „o retragere garantata de 20.000 RON in fiecare luna”. Acesta este textul uneia dintre reclamele video raspandite pe YouTube si Facebook. Numai ca videoclipurile care promit castiguri fabuloase sunt realizate prin metoda deepfake si sunt departe de…


Ce parere ai despre aceasta stire?