Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Google anunţă că descărcările nesigure prin Chrome vor fi verificate şi eventual blocate instantaneu

Publicat:

Google anunta ca descarcarile nesigure prin Chrome vor fi verificate si eventual blocate instantaneu atunci cand sunt considerate nesigure, iar clienții vor fi avertizați, anunța MEDIAFAX.

Din luna aprilie, utilizatorii Chrome vor fi avertizati cu privire la continuturile nesigure ce urmeaza sa fie descarcate, iar acestea vor fi imediat blocate in cazul in care nu se incadreaza in normele de securitate necesare, conform site-ului .

Citește și: , supus torturii in inchisoare

de la echipa de securitate a Google mentioneaza pe blogul personal…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Presedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a fost tinta unei tentative de asasinat!

15:36, 07.05.2024 - Serviciul de Securitate al Ucrainei anunta intreruperea planurilor FSB al Federatiei Ruse de a elimina presedintele Ucrainei si alti reprezentanti ai celei mai inalte conduceri militare si politice a statului, anunta SBU si Parchetul General.Doi colonei ai Garzii de Stat au fost gasiti vinovati de tradare…

Volodimir Zelenski, ținta unei tentative de asasinat regizata de FSB- Doi colonei ai Garzii de Stat au fost arestați

15:16, 07.05.2024 - Serviciul de Securitate al Ucrainei anunța intreruperea planurilor FSB al Federației Ruse de a elimina președintele Ucrainei și alți reprezentanți ai celei mai inalte conduceri militare și politice a statului, anunța  SBU și Parchetul General, potrivit Ukrainskapravda.

Bitdefender anunța Bitdefender Voyager Ventures, un fond de investiții pentru startup-uri

14:36, 24.04.2024 - Bitdefender lanseaza Bitdefender Voyager Ventures (BVV), un nou fond de investiții orientat catre susținerea și promovarea noii generații de startup-uri specializate in securitate cibernetica, analiza datelor, automatizare și inteligența artificiala (AI). BVV este o inițiativa cu acoperire globala,…

Google anunța un noul format care comprima imaginile mai eficient. Detali

23:30, 18.04.2024 - Google a introdus o noua tehnologie de comprimare pentru imagini, denumita JPEGli, care promite sa revoluționeze modul in care fotografiile sint afișate și gestionate pe internet. Tehnologia vine ca o imbunatațire a clasicului format JPEG, dezvoltat inițial la sfirșitul anilor '80 de Joint Photographic…

Fechet anunța ca SUMAL va intra sub lupa inteligenței artificiale; transportatorii, localizați in timp real

17:30, 08.04.2024 - Ministrul mediului, Mircea Fechet, a prezentat rezultatele unui proiect pilot de analiza avansata a datelor disponibile in aplicația SUMAL 2.0 pentru luna noiembrie 2023: „SUMAL 2.0 merita pus sub o lupa digitalizata cu mult mai performanta, cum este cea a inteligenței artificiale de la Google”.

Masuri de securitate sporite pentru Eurovision 2024: Expertii se tem de un eventual atac terorist

18:45, 03.04.2024 - Temerile legate de siguranța viitorului concurs Eurovision din Malmo, Suedia, programat pentru luna mai, sunt tot mai mari. Recenta tragedie, care a facut peste 100 de victime intr-o sala de concerte de langa Moscova, a sporit ingrijorarile cu privire la vulnerabilitatea evenimentelor culturale de amploare,…

Hamas anunța ca vrea un schimb de deținuți și ostatici „imediat”

23:05, 25.03.2024 - Miscarea islamista palestiniana Hamas a salutat luni rezolutia Consiliului de Securitate al ONU care cere un ”armistitiu imediat” in Razboiul din Fasia Gaza si si-a exprimat ”vointa de a angaja un proces de schimb” de detinuti palestinieni in Israel si ostatici ”imediat”, relateaza AFP.

Romanii, avertizați ca Franța a ridicat planul Vigipirate la cel mai inalt nivel: „urgența atentat”

14:35, 25.03.2024 - Romanii care calatoresc in Franța sunt avertizați de Ministerul Afacerilor Externe (MAE) ca in urma intrunirii Consiliului de Securitate, s-a decis ridicarea planului „Vigipirate” la nivelul cel mai inalt, „urgența atentat”.


Ce parere ai despre aceasta stire?