Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Gol de la centrul terenului in Tara Bascilor

Publicat:

, de la , a marcat de la centrul terenului in derby-ul cu , pierdut de echipa sa, pe teren propriu, cu 2-1.

Citeste articolul mai departe pe caon.ro…  

Sursa articol: caon.ro


Stiri pe aceeasi tema

Antrenorul Ernesto Valverde si-a prelungit pana in 2025 contractul cu Athletic Bilbao

17:51, 18.05.2024 - Clubul spaniol de fotbal Athletic Bilbao a anuntat ca antrenorul Ernesto Valverde si-a prelungit cu un an contractul cu gruparea din Tara Bascilor pana, pana in iunie 2025, informeaza agentia Xinhua.

VIDEO. Motivul bizar pentru care un meci de fotbal din America a fost intrerupt: „Trebuie sa ii gasim o minge, pentru ca se mișca foarte bine in centrul terenului"

14:20, 16.05.2024 - Un invadator de teren cu blana a intrerupt miercuri un joc din campionatul american de fotbal - Major League Soccer. Este vorba de un raton care a intrat pe teren in timpul meciului dintre Philadelphia Union și New York City FC.

VIDEO Athletic Bilbao a caștigat Cupa Spaniei dupa o pauza de 40 de ani

08:51, 07.04.2024 - Athletic Bilbao este noua caștigatoare a Cupei Spaniei, formația din Țara Bascilor cucerind trofeul dupa o pauza de 40 de ani. Meciul cu Mallorca a fost decis la loteria penaltiurilor, dupa ce dupa 120 de minute cele doua echipe au fost de nedesparțit (scor 1-1).

(video) Incendiu intr-un apartament din centrul capitalei: Trei echipaje de pompieri au intervenit

12:15, 22.03.2024 - Un incendiu s-a produs astazi, 22 martie, in centrul capitalei, pe strada Zamfir Arbore. Potrivit IGSU, un apartament fost cuprins de flacari. La fața locului au intervenit trei echipaje de pompieri.

Rușii au atacat Kievul cu rachete Kinjal. Explozii in centrul capitalei ucraienene, zece oameni raniți. E alerta aeriana in toata țara

07:50, 21.03.2024 - Mai multe explozii au fost auzite joi dimineata in centrul capitalei Kiev dupa o alerta aeriana de rachete si drone lansate de Rusia. Cel puțin 10 persoane au fost ranite in atac, printre ele fiind și un copil. 

In centrul destinat cazarii refugiaților a fost declarata carantina

12:10, 18.03.2024 - Intr-un centru de plasament pentru refugiați ucraineni situat in Chișinau, au fost confirmate recent cinci cazuri de rujeola. Ca raspuns la aceasta situație, autoritațile au instituit o carantina de 21 de zile. Vladimir Bolocan, șeful-adjunct al Direcției generale asistența medicala și sociala, a menționat…

Ianis Hagi a jucat mai mult de o jumatate de ora in meciul pierdut de Alaves pe terenul lui Athletic Bilbao

12:41, 17.03.2024 - Mijlocasul roman Ianis Hagi a jucat mai mult de o jumatate de ora in meciul pierdut sambata de Alaves, cu 2-0, pe terenul altei echipei din Tara Bascilor, Athletic Bilbao, in etapa a 29-a din La Liga, conform Agerpres. Ianis Hagi a fost introdus in minutul 58 cand scorul final fusese deja stabilit…


Ce parere ai despre aceasta stire?