Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Giovana și Sese de la Mireasa, sezonul 5, și-au botezat fiica. Primele imagini de la eveniment. Ce foști concurenți le-au fost alături / FOTO

Publicat:

Emoții mari pentru Giovana și Sese. Cei doi și-au botezat fiica, pe micuța , iar alaturi au fost le-au fost in aceasta zi importanta și foști concurenți de la Mireasa tot din sezonul 5.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vlad Gherman și Oana Moșneagu s-au casatorit religios. Primele imagini de la eveniment. Ce rochie de mireasa a purtat actrița

16:25, 02.06.2024 - Vlad Gherman și Oana Moșneagu s-au casatorit religios astazi, 2 iunie 2024. Actorii au publicat primele imagini de la marele eveniment pe rețelele sociale. De asemenea, tanara a purtat o rochie de mireasa deosebita.

Mireasa, sezonul 3. Imagini adorabile cu fiica Izabelei și a lui Blaze. Cat de mult a crescut micuța: „Adorabilo!”

17:15, 31.05.2024 - Izabela, fosta concurenta de la Mireasa sezonul 3, a publicat mai multe imagini induioșatoarea cu fetița ei și a lui Blaze. Ipostazele in care s-a lasat pozata micuța au „topit” inimile oamenilor din mediul online.

Mireasa sezonul 9. Imagini cu plecarea Nataliei. Trei concurenți au refuzat sa iși ia ramas bun de la ea

14:05, 18.05.2024 - Natalia a parasit competiția Mireasa in Gala de vineri, 17 mai 2024. Fata a reușit sa scape de cursa de eliminare, insa s-a clasat pe ultimul loc, așa ca a parasit show-ul matrimonial de la Antena 1.

Mai exista șanse de impacare intre Andrei și Simona de la Mireasa, sezonul 7? Foștii concurenți s-ar fi desparțit in luna februarie

20:20, 11.04.2024 - Dupa o perioada in care s-a zvonit ca nu ar mai fi impreuna, Andrei de la Mireasa, sezonul 7, a confirmat ca nu mai formeaza un cuplu cu Simona. Așa cum era de așteptat, au aparut o mulțime de reacții din partea celor care i-au apreciat pe cand erau concurenți.

Doi foști concurenți de la Mireasa pentru fiul meu s-au casatorit. Primele imagini din cea mai importanta zi. Vor deveni și parinți peste cateva luni / FOTO

17:35, 27.03.2024 - S-au cunoscut in casa Mireasa pentru fiul meu, iar de atunci sunt de nedesparțit. Doi foști concurenți ai emisiunii matrimoniale sunt mai fericiți ca niciodata de cand formeaza un cuplu, iar de curand, s-au casatorit.

Un fost concurent de la Mireasa s-a casatorit cu iubita lui. Cei doi urmeaza sa devina și parinți. Primele imagini din ziua cea mare / FOTO

17:10, 24.03.2024 - A intrat in casa Mireasa cu gandul ca se va casatori, dar avea sa iși cunoasca soția in afara competiției. Un fost concurent de la Mireasa a facut marele pas in urma cu o zi. El și iubita lui se pregatesc și de venirea pe lume a primului lor copil.

Mireasa sezonul 9, 18 martie 2024. Mama Laurei și-a vizitat fiica. Ce sfaturi i-a dat dupa ce doamna Daniela a blocat-o

15:40, 18.03.2024 - Mama și prietena din copilarie a Laurei au venit in casa Mireasa pentru a discuta cu tanara, la scurt timp dupa ce doamna Daniela a blocat-o astfel incat sa nu poata interacționa cu Cristian toata saptamana.

Cat de mare a crescut fiica Izabelei și a lui Blaze de la Mireasa, sezonul 3. Au devenit parinți in urma cu aproape un an: „Te divinizez” / FOTO

13:30, 04.03.2024 - Blaze și Izabela de la Mireasa, sezonul 3, au devenit parinți in vara anului trecut, in luna mai. Foștii concurenți au o fetița, care le aduce bucurii la tot pasul, iar cei doi nu ezita sa posteze imagini alaturi de minunea din viața lor.


Ce parere ai despre aceasta stire?