Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Giani din „Las Fierbinți” A MURIT! Cum a reacționat VEDETA ProTV la auzirea acestei vești: „Mi-ar fi părut rău!”

Publicat:

Carismaticul actor care il interpreteaza pe Giani in serialul „Las Fierbinți”, , a trecut in ultima perioada prin momente dificile in ultima din cauza unor probleme de sanatate.

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce job avea Constantin Dița, Giani din „Las Fierbinți”, inainte sa devina actor. A fost nevoit sa munceasca in tinerețe pentru a se putea intreține

17:30, 20.05.2024 - Constantin Dița (44 de ani), actorul cunoscut pentru rolul Giani din serialul „Las Fierbinți”, a dezvaluit, in podcast-ul „Lucruri simple”, realizat de Horia Brenciu, ca, in copilarie, familia lui a trecut printr-o perioada grea din punct de vedere financiar. Astfel, in tinerețe, inainte sa devina actor,…

In plin scandal cu Antena 1, cei trei chefi, Scarlatescu, Bontea și Dumitrescu revin pe sticla! Cand incepe emisiunea MasterChef de la Pro TV

20:55, 18.05.2024 - Vești bune pentru fanii celor trei chefi, Catalin Scarlatescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu. Emisiunea MasterChef va reveni la ProTV, dupa ani buni de pauza, din nou pe micul ecran. Așa cum a fost anunțat de la inceputul primaverii, cei trei chefi se pregatesc de reintalnirea cu fanii.

Monica Tatoiu a descoperit ca are un frate secret, in urma cu un an. Cum a reacționat vedeta: „Ne-am gasit...”

01:26, 15.05.2024 - Monica Tatoiu, una dintre cele mai indragite vedete din Romania a facut dezvaluiri neașteptate. Femeia de afaceri marturisește cum a aflat de un frate vitreg, in urma cu un an, atunci cand se afla in Statele Unite ale Americii. Care a fost reacția sa cand a auzit vestea!

Vedeta unei gradini zoologice a murit dupa ce inghițit cheile furate de la un angajat

21:30, 23.04.2024 - Karen, o femela de struț de 5 ani de la Gradina Zoologica Topeka din Kansas, a murit dupa ce a scapat din țarcul ei, a furat cheile unui angajat și le-a inghițit. Struțul, o mascota iubita a gradinii zoologice, a fugit din țarc și a furat cheile unui angajat.

Inca o vedeta K-pop a murit subit la doar 30 de ani. Raportul autopsiei a fost publicat

18:01, 16.04.2024 - Cantareața K-pop Park Bo-ram a decedat pe 11 aprilie. Nu a fost descoperit niciun semn de crima sau sinucidere, conform unui raport de autopsie facut public luni de catre agenția sa, Xanadu Entertainment.

Joe Barone, directorul general al Fiorentinei, a murit. Adrian Mutu, in doliu / FOTO

18:40, 19.03.2024 - Vești triste pentru iubitorii de fotbal! Joe Barone, directorul general al Fiorentinei, s-a stins din viața. Anunțul trist a fost facut in urma cu puțin timp. Adrian Mutu este in doliu de cand a aflat.

Doliu in lumea fimului: O vedeta din Star Trek a murit la doar 49 de ani

22:06, 25.02.2024 - Actorul Kenneth Mitchell a murit dupa ce s-a luptat cu scleroza laterala amiotrofica (SLA), ce este cunoscuta și sub numele de boala neuronilor motori, timp de mai bine de cinci ani. Familia sa l-a descris ca fiind „o opera de arta inspiraționala pentru toate inimile pe care le-a atins”, noteaza Mediafax.…


Ce parere ai despre aceasta stire?