Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Gestul ULUITOR făcut de Lorena Balaci. Ce şi-a tatuat pe mână după decesul lui Ilie Balaci

Publicat:

a impartasit cu prietenii ei de pe internet noul tatuaj pe care si l-a facut pe brat, in memoria lui . "Tati... De la 8 la infinit", a fost mesajul galeriei din Craiova la primul meci fara "".

CUTREMURATOR! Ce spunea despre sotia lui chiar inainte SA MOARA

Fiica fostului mare fotbalist a decis sa-si tatueze pe mana mesajul care a emotionat o tara intreaga.

CAT A COSTAT inmormantarea lui . vrea sa suporte TOATE CHELTUIELILE

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Carmina, fiica lui Liviu Varciu, s-a desparțit de iubit. Mesajul postat de tanara dupa decizia luata: „Hai sa trecem peste...”

19:11, 14.04.2024 - Carmina, fiica lui Liviu Varciu, s-a desparțit de iubitul ei și a oferit mai multe detalii fanilor sai. Tanara a marturisit ca este un capitol incheiat din viața sa și prefera sa se axeze pe lucruri mai importante care sunt de viitor.

Gestul emoționant facut de Adi Rus pentru Vladuța Lupau. Soțul artistei și-a tatuat chipul ei pe braț: „Cand ma gandesc...” / FOTO

13:05, 10.04.2024 - Adi Rus a facut un gest emoționant pentru Vladuța Lupau. Soțul artistei și-a tatuat chipul ei pe braț. Iata ce postare speciala a facut celebra cantareața prin intermediul rețelelor de socializare!

Ce a primit Andreea Esca de la fiica sa. Gestul emoționant facut de Alexia Eram

19:10, 12.03.2024 - Alexia Eram (23 de ani) a fost prezenta marți le evenimentul organizat de celebra ei mama, Andreea Esca (51 de ani), care a sarbatorit intr-un mall din Capitala, 30 de ediții de AList Magazine, revista pe care o patroneaza.

Mesajul emoționant postat de fiica lui Dinu Sararu inainte ca acesta sa treaca in neființa. Ce i-a transmis regretatului sau tata: "Te iubesc mai presus de viața mea..." / FOTO

18:25, 02.03.2024 - Incepand de astazi, lumea literaturii din Romania e mai saraca. Dinu Sararu, scriitor și om de teatru, s-a stins din viața la varsta de 92 de ani. Inainte ca acesta sa treaca in neființa, fiica sa, Alexandra, a scris un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.

Camelia Potec și-a sarbatorit fiica cea mica! Mesajul pe care i l-a transmis fosta inotatoare de performanța micuței sale: „Mandra și recunoscatoare” / FOTO

20:30, 24.02.2024 - Este zi de sarbatoare in familia Cameliei Potec! Fosta inotatoare de performanța și-a sarbatorit fiica cea mica, care astazi a implinit patru luni. Iata mesajul pe care i l-a transmis fosta sportiva de performanța micuței sale cu aceasta ocazie!

Mesajul transmis de Iulia, soția lui Aleksei Navalnii. Ce fotografie emoționanta postata dupa moartea opozantului intern al președintelui rus Vladimir Putin / FOTO

07:45, 19.02.2024 - Trecere in neființa a lui Aleksei Navalnii a adus durere in suflet in randul apropiaților sai. Soția opozantului de temut al lui Vladimir Putin se simte extrem de afectata de decesul partenerului sau. Iata ce mesaj a postat Iulia, la doua zile de la decesul soțului sau, pe internet!


Ce parere ai despre aceasta stire?