Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

GEST SFASIETOR facut de parintii lui Claudiu Roman! Ce i-au pus in sicriu

Publicat:

Durere fara margini in familia lui , DJ-ul care s-a sinucis in urma cu 3 zile. Tanarul va fi inmormantat astazi, iar parintii au deci sa-i puna in sicriu microfonul si casca folosite la ultimele sale emisiuni.

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

(video) Ravașiți de durere, langa sicriu: Fiul Cristinei Scarlevschi a fost petrecut pe ultimul drum

18:36, 04.05.2024 - Fiul de un an și 4 luni al Cristinei Scarlevschi, decedat acum trei zile, a fost petrecut astazi pe ultimul drum. Tanara a publicat primele imagini de la inmormantare pe pagina sa de Instagram, scrie SHOK.md .

Tatal Andreei, studenta de la Medicina ucisa de Mirel, declarații sfașietoare, la o luna de cand tanara a fost ucisa. Parinții ei, copleșiți de durere: „Mi-e atat de dor”

21:10, 25.04.2024 - A trecut o luna de cand Andreea Morega a fost ucisa de Mirel Dragomir, in Timișoara. Familia studentei de la Medicina nu iși poate reveni din șoc. Parinții ei sunt copleșiți de durere și spera ca, intr-un final, sa se faca dreptate.

Soția lui Costel Corduneanu, mesaj sfașietor dupa ce interlopul a fost inmormantat ieri: „Legenda și eroul nostru”. Grațiela s-a dezlipit cu greu de sicriu

16:45, 20.04.2024 - Ieri a fost, de departe, cea mai grea zi pentru familia lui Costel Corduneanu. Interlopul a fost condus pe ultimul drum de sute de persoane. Soția lui, Grațiela, sufera cumplit de cand Costel Corduneanu, iar la inmormantare s-a putut dezlipi cu greu de sicriu.

Parinții acuzați ca blocheaza zilnic o strada din Cluj-Napoca: ”Autobuzele circula aproape goale și parinții iși duc copii cu mașina personala”

09:20, 05.03.2024 - Parinții clujeni sunt acuzați ca blocheaza zilnic o banda de circulație de pe strada Horea, cu un tupeu de nedescris. ”Vreau sa sesizez un nou fenomen de calareala, nu știu cum altfel sa o numesc.Parinții in așteptarea copiilor de la școala de pe Horea nr.52, parcheaza mașinile pe prima banda, blocand…

Caz șocant intr-o școala din Capitala. Un elev in varsta de 8 ani ar fi fost abuzat de doua ori de colegi. Directorul, acuzat de mușamalizare 

21:35, 01.03.2024 - Caz revoltator intr-o școala din București, acolo unde un copil in varsta de 8 ani ar fi fost abuzat de colegi, de doua ori. Parinții minorului spun ca baiatul, care acum are 10 ani, a fost violat de doua ori in toaleta unitații de invațamant.

Cristina Pucean, mesaj sfașietor, la 6 luni de cand a murit tatal ei. Dansatoarea este devastata de durere: „Tu ai fost...” / FOTO

15:25, 24.02.2024 - Cristina Pucean a postat un mesaj sfașietor, la 6 luni de cand a murit tatal ei. Dansatoarea este devastata de durere și trece prin momente foarte grele. Iata ce postare a facut iubita lui Bogdan de la Ploiești pe rețelele de socializare!

Declarații acide la procesul lui Vlad Pascu: „Traim in Romania și, din pacate, in Romania, cei cu bani au foarte mare influența”

12:25, 23.02.2024 - Parinții lui Sebi și Roberta, cei doi studenți decedați in accidentul de la 2 Mai, au facut declarații emoționante la procesul lui Vlad Pascu, principalul vinovat. Cu inima franta și ochii plini de lacrimi, aceștia au exprimat durerea lor și lipsa de incr


Ce parere ai despre aceasta stire?