Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Germania strânge cureaua: intenționează să revină la "normalitate fiscală" începând cu 2024

Publicat:

Germania intentioneaza sa revina la "normalitate fiscala", cu un buget pe anul 2024 care se delimiteaza de cheltuielile masive din ultimii trei ani, prin diminuarea actiunilor de contractare a creditelor externe si masuri de austeritate in toate ministerele, comenteaza cotidianul , citat de Mediafax.

"Politica fiscala expansiva trebuie sa se incheie acum. Statul nu poate rezolva totul cu bani", a declarat ministrul german de Finante, .

CITESTE SI Dupa 16 ani, apar noi detalii in cautarea lui , in timp ce un martor dezvaluie o dovada cheie 05:21…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Germania vizeaza sa-și reia poziția geopolitica printr-o relansare economica

18:05, 27.04.2024 - Germania are nevoie de o relansare economica pentru a-si asigura pozitia geopolitica, a declarat sambata ministrul de Finante, Christian Lindner, care este si presedintele liber-democratilor din partidul FDP, transmite Reuters, preluat de agerpres.ro. Anul trecut, economia germana a inregistrat cele…

Germania are nevoie de o relansare economica, spune ministrul de Finante

17:25, 27.04.2024 - Germania are nevoie de o relansare economica pentru a-si asigura pozitia geopolitica, a declarat sambata ministrul de Finante, Christian Lindner, care este si presedintele liber-democratilor din partidul FDP, transmite Reuters.

Ministrul de finante al Germaniei: Frana datoriilor este frana inflatiei

18:55, 15.04.2024 - O politica fiscala moderat restrictiva necesara pentru conformarea cu „frana datoriilor” din Germania permite inflatiei sa o ia in directia cea buna, a afirmat luni ministrul de finante, Christian Lindner.

Ministrul german de Finante: Frana datoriilor este frana inflatiei

17:35, 15.04.2024 - O politica fiscala moderat restrictiva necesara pentru conformarea cu „frana datoriilor” din Germania permite inflatiei sa o ia in directia cea buna, a afirmat luni ministrul de Finante, Christian Lindner, transmite Reuters.

Alexandru Rafila, despre concediile medicale: „Politica fiscala a Romaniei nu o face Ministerul Sanatatii”

17:15, 28.03.2024 - Alexandru Rafila, ministrul Sanatații, considera ca eliminarea impozitului pe concediile medicale trebuie „judecata cu precautie”, mentionand ca Ministerul de Finante, Ministerul Sanatatii si Casa Nationala de Asigurari de Sanatate vor face o analiza pentru a se ajunge la decizia corecta.

Primaria Alba Iulia ar putea primi sprijin financiar de la statul elvețian, in cadrul proiectului „Energy Efficiency”

21:31, 27.03.2024 - Primarul Gabriel Pleșa a transmis ca in cursul zilei de miercuri, 27 martie 2024, a avut loc o intrevedere de lucru intre Primaria Municipiului Alba Iulia, reprezentanți ai Ambasadei Elveției in Romania – Programul Energy Efficiency, Reprezentanți ai Secretariatului Afacerilor Economice – din Elveția,…

Germania și Franța o susțin pe bulgaroaica Kristalina Georgieva pentru un al doilea mandat la șefia FMI

10:10, 12.03.2024 - Germania va sprijini al doilea mandat pentru Kristalina Georgieva, directorul general al Fondului Monetar International (FMI), a declarat ministrul de Finante, Christian Lindner, dupa sprijinul similar anuntat recent de Franta, transmite Reuters, preluat de Agerpres.

Germania intenționeaza sa revina la serviciul militar obligatoriu in cel mai scurt timp (Der Spiegel)

15:31, 05.03.2024 - Pentru a adapta armata la amenințarile și condițiile actuale, ministrul Apararii din Germania a pus in discuție revenirea la serviciul militar obligatoriu in armata, iar in acest sens urmeaza exemplul Suediei. Potrivit saptamanalului "Der Spiegel", ministrul german al apararii, Boris Pistorius, accelereaza…


Ce parere ai despre aceasta stire?