Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Germania nu va găzdui un Mare Premiu de Formula 1 în 2022

Publicat:

de Formula 1 nu va reveni pe pamant german in 2022, calendarul sezonului viitor nevand inclusa o etapa la Hockenheim sau Nuerburgring, a afirmat miercuri conducatorul celei mai puternice competitii automobilistice din lume, , citat de DPA. "Am senzatia ca responsabilii de acolo nu au incredere deplina in ei ca pot organiza un ", a declarat oficialul italian pentru revista .
Germania este reprezentata in Formula 1 de septupla campioana mondiala Mercedes, precum si de pilotii , cvadruplu campion al lumii, care concureaza…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Formula 1: Dorit de Mercedes, Max Verstappen vorbește despre viitorul sau in „Marele Circ”

17:20, 03.05.2024 - Presa din Germania a scris in ultima perioada despre posibila mutare a lui Max Verstappen (Red Bull) la Mercedes, iar triplul campion mondial a comentat aceste zvonuri inainte de Marele Premiu de Formula 1 de la Miami.

Formula 1: Motivele pentru care Max Verstappen ar urma sa negocieze cu Mercedes

12:25, 30.04.2024 - Bun cunoscator al lumii automobilistice și un pilot cu experiența, olandezul Tom Coronel vorbește intr-un podcast pentru RacingNews365 despre motivele pentru care compatriotul Max Verstappen ar urma sa negocieze cu ocazia Marelui Premiu din Miami un contract cu Mercedes.

Max Verstappen a castigat primul Mare Premiu al sezonului 2024 in Formula 1

19:30, 02.03.2024 - Pilotul olandez Max Verstappen (Red Bull) a castigat Marele Premiu al Bahrainului, prima cursa a sezonului 2024 din Campionatul Mondial de Formula 1, desfasurata sambata pe circuitul de la Sakhir.

Pilotul multiplu campion mondial care ar putea reveni in Formula 1

14:15, 01.03.2024 - Transferul lui Lewis Hamilton de la Mercedes la Ferrari a adus o agitație suplimentara in lumea Formulei 1. Zvonurile privind inlocuitorul britanicului sunt multe, iar ultima varianta este reprezentanta de o intoarcere a lui Sebastian Vettel in Marele Circ.

Formula 1 - Lewis Hamilton explica ce l-a determinat sa semneze cu rivalii de la Ferrari

14:45, 24.02.2024 - Lewis Hamilton va debuta pe 2 martie in ultimul sezon alaturi de Mercedes, desparțirea surpinzatoare urmand sa vina dupa 12 stagiuni impreuna. Britanicul a ales sa treaca in monopostul rivalilor de la Ferrari, pilotul in varsta de 39 ani explicand ce l-a determinat sa faca acest pas important.

Charles Leclerc (Ferrari), cel mai bun timp in ultima zi a testelor din Bahrain

20:00, 23.02.2024 - Monegascul Charles Leclerc (Ferrari) a reusit cel mai bun timp vineri, in ultima din cele trei zile de teste din Bahrain inaintea noului sezon al Campionatului Mondial de Formula 1, informeaza AFP. Charles Leclerc a fost urmat de britanicul George Russell (Mercedes). La volanul modestului sau Sauber,…

Celebrul fost pilot are un sfat pentru Mercedes: „In locul vostru, l-aș aduce pe Alonso! Un gladiator, cu cuțitul intre dinți”

10:00, 10.02.2024 - David Coulthard (52 de ani), fost pilot de Formula 1 cu 246 de curse la activ pentru Williams, McLaren și Red Bull Racing, ii sfatuiește pe cei de la Mercedes sa-l transfere pe Fernando Alonso (42) in momentul in care Lewis Hamilton (39) va face trecerea la Ferrari. David Coulthard este unul dintre…


Ce parere ai despre aceasta stire?