Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Gerard Butler, surprins pe plajă alături de iubita lui. Cât de bine arată Morgan Brown în costum de baie

Publicat:

, celebrul actor care face furori la Hollywood cu calitațile sale actoricești, dar și cu felul incredibil in care arata, a fost surprins de paparazzi pe plaja, alaturi de iubita lui.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Plaja din Grigorescu a starnit discuții aprinse: „Doar mie mi se pare deplasat sa stea lumea la plaja, in costum de baie, in mijlocul orașului?”

12:31, 22.04.2024 - Postarea unui clujean pe o platforma de socializare a starnit discuții aprinse. Zilele trecute primarul i-a invitat pe clujeni sa se bucure de plaja urbana din cartierul Grigorescu, insa se pare ca unor locuitori ai orașului ideea li se pare „puțin deplasata”.„Doar mie mi se pare puțin deplasat, sa…

Laurențiu Reghecampf, prezent și implicat in creșterea celor doi baieți pe care ii are cu iubita lui, Corina Caciuc. Cum a fost surprins antrenorul / VIDEO

14:06, 11.04.2024 - Cu aproximativ doua saptamani in urma, Corina Caciuc a adus pe lume al doilea copil pe care il are impreuna cu Laurențiu Reghecampf. Antrenorul a devenit așadar, tata de baiat, pentru a patra oara. Cum a fost surprins antrenorul in aceasta dimineața alaturi de iubita și micuții lor.

Kika Cerqueira, iubita pilotului Pierre Gasly, are un corp de invidiat. Tanara intoarce toate capetele pe plaja

17:50, 13.03.2024 - Francisca (Kika) Cerqueria Gomes și Pierre Gasly, pilotul Alpine, formeaza un cuplu din octombrie 2022. Cei doi nu-și pot ține departe mainile unul de celalalt. Puțini știu ca tanara nu este straina de sportul cu motor.

Barbatul misterios cu care Babs a luat cina intr-un restaurant de lux din Capitala. Cum l-a surprins fosta iubita a lui Dorian Popa / FOTO

21:25, 10.03.2024 - Claudia Iosif nu pare ca pierde timpul, dupa desparțirea de Dorian Popa. Și-a construit casa la care a visat mereu și propriul atelier, a slabit intr-un timp scurt și se pare ca nu o duce rau nici pe plan personal. Babs s-a afișat alaturi de un barbat misterios.

Desparțire neașteptata in showbiz-ul internațional! Un celebru actor și iubita sa au pus capat relației / FOTO

16:35, 22.02.2024 - Eate vestea momentului in showbiz-ul internațional! Un cunoscut actor de la Hollywood s-a despartit de iubita lui la cateva zile dupa ce a cunoscut copiii. Iata despre cine este vorba, dar și de ce a luat starul din cinematografie aceasta decizie!

Cum a petrecut Marius Elisei primul Valentine’s Day cu iubita. Fostul soț al Oanei Roman: „Am surprins-o...”

17:25, 14.02.2024 - In exclusivitate pentru Spynews.ro, site-ul numarul 1 de știri mondene din Romania, Marius Elisei ne-a spus cum a petrecut primul Valentine’s Day cu iubita. Fostul soț al Oanei Roman a vorbit despre Ziua Indragostiților. Iata cum a celebrat fostul partener al vedetei aceasta zi speciala de 14 februarie…


Ce parere ai despre aceasta stire?