Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Geoană promite din nou că pleacă din casa RA-APPS. "Mai aveţi răbdare, nu durează mult" VIDEO

Publicat:

Printre cei mai longevivi chiriasi la stat, Mircea Geoana sta de aproape un deceniu intr-o vila cu etaj si mansarda a RA-APPS in zona Dorobanti a Capitalei.

Cinci ani incheiati nu a avut nicio functie care sa mai justifice sederea familiei Geoana pe strada , la nr. 3.

Numai in ultimul an, de cand a fost demis de la conducerea a anuntat solemn de mai multe ori ca se muta din vila RA-APPS sa scape de chiria cat "o caruta de bani" si de "balamucul asta de comunicare". 

Ultima data a facut aceasta…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Clipul lansat de Cristian Popescu Piedone promite o schimbare radicala in București

14:55, 06.05.2024 - Cristian Popescu Piedone, cunoscut pentru eforturile sale in sectorul 5 al Capitalei, a lansat un clip emoționant care a captat atenția publicului și a pus bazele unui viitor promițator pentru București. Intr-un discurs plin de determinare și pasiune, Piedone a evidențiat starea precara a sectorului…

Panișoara (PER): In Capitala sunt 2.651 de monumente pentru care nimeni nu verifica daca se respecta obligatiile legale

13:50, 18.04.2024 - Candidatul Partidului Ecologist Roman (PER) la Primaria Generala a Capitalei, arhitectul Alexandru Panisoara, susține ca in București sunt 2.651 de monumente istorice pentru care nimeni nu verifica daca se respecta obligatiile legale și subliniaza necesitatea modificarii cadrului legal.

ALERTA - Ciuca spune ca 'pentru moment' Cirstoiu ramane candidatul PSD PNL și 'vom asuma o direcție' in curand

12:10, 16.04.2024 - Președintele PNL, Nicolae Ciuca, a declarat marți, la Parlament, ca „pentru moment” medicul Catalin Cirstoiu vrea sa candideze in continuare la primaria Capitalei, insa liberalul nu a indicat faptul ca acesta se mai bucura de susținerea PSD-PNL.

Dupa 4 ani, Nicusor Dan a aflat ca o cladire emblematica a Capitalei e in pericol: Vrea sa consolideze blocul ARO, proiectat de nepotul lui Ion Creanga

15:45, 14.04.2024 - Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, anunta, dupa 4 ani de mandat, ca se va face o expertiza tehnica a blocului ARO, proiectat de nepotul lui Ion Creanga, imobil emblematic considerat prima cladire modernista din Bucuresti.

Catalin Drula: Piedone e un personaj exotic. Pune o sceneta pentru voturi. Cirstoiu nu e potrivit pentru București

22:31, 11.04.2024 - Catalin Drula a comentat la Jurnalul de Seara cu Cosmin Prelipceanu situația candidaților pentru primaria Capitalei, dupa clasamentul in care s-au poziționat aceștia intr-un sondaj AtlasIntel, realizat in exclusivitate pentru Digi24. Președintele USR a spus despre Cristian Popescu Piedone ca e un personaj…

Nicușor Dan promite ca primarul care va prelua mandatul in octombrie nu va gasi nicio datorie curenta

13:25, 29.02.2024 - Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a declarat joi in sedinta Consiliului General al Municipiului Bucuresti, ca edilul care va prelua mandatul in octombrie 2024 nu va gasi nicio datorie curenta.

Firea, candidatul PSD „in acest moment”: „Rabdare, rabdare”

21:31, 23.02.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri ca in acest moment candidatul pentru functia de primar general al Capitalei din partea PSD este Gabriela Firea, dar in perioada urmatoare social-democratii vor decide daca merg separat la aceste alegeri sau impreuna cu PNL. Premierul a fost intrebat cine va…


Ce parere ai despre aceasta stire?