Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Gala Laureaţilor: Stanislav Reniţă a fost ales cel mai bun luptător moldovean de K-1 în 2017

Publicat:

a fost ales cel mai bun luptator moldovean de K-1 in 2017. Sportivul si-a primit trofeul la , care a avut loc intr-un club de noapte din Chisinau. Renita s-a ales cu acest titlu pentru al doilea an consecutiv.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Un moldovean, reținut de forțele de ordine din Georgia: Ar fi unul dintre organizatorii protestelor impotriva legii „agenților straini”

14:30, 13.05.2024 - Un moldovean a fost reținut de organele de drept din Georgia, in urma protestelor care au cuprins capitala acestei țari, dupa adoptarea așa-numitei legi privind „agenții straini”. Ministerul de Externe de la Chișinau a anunțat ca monitorizeaza situația persoanei reținute.

Președintele Parlamentului moldovean indeamna toate partidele sa promoveze aderarea Rep. Moldova la UE

16:25, 19.04.2024 - Proiectul privind desfașurarea referendumului republican constituțional pe tema aderarii la UE a fost inregistrat in Parlament, a anunțat Igor Grosu, președintele Partidului Acțiune și Solidaritate și al Legislativului de la Chișinau, indemnand partidele sa promoveze aderarea țarii la Uniune.

In capitala, a avut loc un concurs de teatru și cintec dedicat unui mare actor

19:01, 03.04.2024 - Weekendul trecut, in capitala, s-a desfașurat Concursul municipal de teatru și cintec dedicat actorului Mihai Volontir, cu genericul ,,Actor - suflet calator”, ediția a III-a, noteaza Noi.md. La concurs, au participat elevi din Școlile de Arte din municipiul Chișinau cu virsta cuprinsa intre 7 și 17…

Un cetațean moldovean, printre persoanele ucise in atacul de la sala de concerte din Moscova

15:00, 25.03.2024 - Ministerul Afacerilor Externe de la Chișinau a confirmat ca un cetațean moldovean a murit in atacul din 22 martie de la Crocus City Hall, din apropierea Moscovei, relateaza Agerpres, citand presa de peste Prut. Potrivit informatiilor transmise de Ambasada Republicii Moldova in Federatia Rusa, se confirma…

MAE moldovean interzice oficialilor ruși sa vina la o conferința de la Chișinau. Reacția Moscovei

20:21, 19.03.2024 - Ministerul moldovean de Externe interzice oficialilor ruși sa vina la Conferința regionala a Organizației pentru Alimentație și Agricultura (FAO) care va avea loc in luna mai in Rep. Moldova.

Ministrul moldovean de Externe, vizita la Kiev: Rusia este un stat agresor și trebuie sa raspunda

13:31, 13.03.2024 - Ministrul Afacerilor Externe de la Chișinau, Mihai Popșoi, efectueaza, marți, prima vizita de lucru in Ucraina, acesta mergand alaturi de omologul de la Kiev sa depuna flori in memoria eroilor cazuți pe campul de lupta.

Premierul moldovean: George Simion participa la un efort de destabilizare in Republica Moldova

09:21, 21.02.2024 - Mesaj ferm de la Chișinau: George Simion face parte din efortul de destabilizare a Republicii Moldova, a anuntat premierul tarii vecine. Dorin Recean a explicat ca acesta este motivul pentru care institutiile statului au luat decizia de a-i prelungi sefului AUR interdictia de a intra in Republica Moldova.…

Un nou caz de rujeola, depistat la o persoana de 47 de ani: Aceasta a revenit recent dintr-o calatorie

10:30, 17.02.2024 - Agenția Naționala pentru Sanatate Publica informeaza despre confirmarea unui caz de rujeola la o persoana cu varsta de 47 de ani, din municipiul Chișinau, care a revenit recent dintr-o calatorie in afara țarii.


Ce parere ai despre aceasta stire?