Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Gabriela Prisăcariu, soția lui Dani Oțil, nu își mai alăptează băiețelul: „Nu puteam să supun copilul la un risc”

Publicat:

, soția lui Dani Oțil, a anunțat ca nu iși mai alapteaza bebelușul din cauza problemelor de sanatate cu care s-a confruntat. Aceasta nu a dorit sa iși supuna baiețelul la vreun risc. Pe una dintre rețelele de socializare, a anunțat ca nu-l mai alapteaza pe . Recent, soția prezentatorului de la „Neatza cu Razvan și Dani” a fost infectata cu COVID-19, la fel și micuțul lor. Pentru acest virus pe care l-a contractat, ea a fost nevoita sa ia mai multe pastile, astfel ca a decis sa intrerupa alaptarea. și-ar fi dorit sa-l alapteze…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Motivul pentru care soția lui Dani Oțil vrea sa se mute din vila din Corbeanca cu familia: „Eu sunt picatura chinezeasca”. Ce nu-i mai convine

10:35, 21.05.2024 - Gabriela Oțil vrea sa se mute cu familia din vila din Corbeanca, acolo unde locuiesc acum. Vedeta incearca sa iș convinga pe Dani Oțil, i-a spus chiar și motivele pentru care iși dorește o noua casa. In urma cu ani de zile, Dani Oțil, cunoscutul prezentator TV de la Antena 1, s-a mutat din garsoniera…

Lovitura pentru Dani Oțil la tribunal. Cați bani trebuie sa plateasca dupa ce a pierdut un proces

14:00, 10.04.2024 - Dani Oțil, unul dintre prezentatorii de la Neatza, a fost dat in judecata de o firma de produse alimentare. Totul se intampla in pandemie. Recent, matinalul a aflat ca a pierdut procesul in instanța. In plus, el este obligat de magistrați sa plateasca și 9.000 de lei! Dani Oțil, dat in judecata Pe langa…

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, o noua gluma la matinal. Asistenta TV a adus zambetul pe buze colegilor: ”Daca spargi...”

10:05, 26.03.2024 - Ramona Olaru aduce zambetul pe buze colegilor ei in fiecare dimineața. Asistenta TV are simțul umorului, iar glumele pe care le spune ii binedispune pe toți. In cadrul matinalului de la Antena 1, vedeta este plina de voie buna.

Neatza cu Razvan și Dani. Gluma zilei spusa de Ramona Olaru. Asistenta TV le-a adus zambetul pe buze colegilor ei: „Daca iți place...”

09:45, 15.03.2024 - Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca Ramona Olaru are glumele la ea și mereu reușește sa-i amuze pe colegii ei de breasla și pe telespectatorii de la Antena 1. Iata ce gluma a spus asistenta TV in aceasta dimineața! Vedeta le-a adus zambetul pe buze colegilor ei!

Gabriela Prisacariu a ajuns pe perfuzii. De pe patul de spital, soția lui Dani Oțil i-a transmis un mesaj soțului: „Am o scuza”

13:30, 07.03.2024 - Gabriela Prisacariu se confrunta cu o raceala puternica, fapt care a adus-o la spital, unde i-a fost administrata o perfuzie. De pe patul de spital, soția lui Dani Oțil i-a transmis un mesaj soțului.

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma despre babele din luna martie: „Privind catre varsta pe care...”

09:10, 01.03.2024 - Ramona Olaru spune zilnic glume in emisiunea Neatza cu Razvan și Dani de la Antena 1. In aceasta dimineața, asistenta TV a spus un banc despre babele din luna martie. Vedeta i-a amuzat pe colegii ei și cu siguranța și pe telespectatori.

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru și Mihai Zmarandescu, antrenament de kickboxing in platou: „A avut determinarea...” / VIDEO

14:51, 27.02.2024 - Ramona Olaru s-a apucat de un sport foarte interesant. In ediția de astazi a emisiunii neatza cu Razvan și Dani de la Antena 1, asistenta TV și Mihai Zmarandescu au facut un antrenament de kickboxing in platou. Iata cum s-au descurcat cei doi!


Ce parere ai despre aceasta stire?