Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Gabriela Firea şi Florin Pandele, file de poveste! Ce mesaj emoţionant i-a transmis fosta prezentatoare soţului său

Publicat:

este o femeie împlinita! Are o casnicie fericita, iar acum îsi sarbatoreste mândra sotul!

i-a transmis lui un mesaj extrem de emotionant prin intermediul unui site de socializare. Fosta prezentatoare i-a urat "", dar nu a uitat sa-i spuna ca este un tata si un sot deosebit. "Un la mulți ani special pentru un soț deosebit și un tata perfect, de ziua lui onomastica! Sfântul Împarat Constantin sa-l aiba în paza și ocrotire! (Tzari a împarțit aseara…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Fuego, imagine induioșatoare din copilarie alaturi de parinții lui. Ce mesaj emoționant a transmis in mediul online

12:31, 04.06.2024 - Fuego a induioșat inimile prietenilor virtuali cu o fotografie adorabila din copilarie in care apare alaturi de parinții sai. De asemenea, artistul a transmis și un mesaj emoționant in dreptul postarii.

Dana Roba, mesaj emoționant de ziua iubitului ei, cu ocazia zilei de naștere. Ce i-a transmis vedeta partenerului de viața: „Ești special” / FOTO

00:20, 01.06.2024 - Dana Roba iși sarbatorește iubitul! Beni a implinit 37 de ani, iar pentru a marca ziua de naștere, vedeta a publicat cateva fotografii impreuna, de la frumosul eveniment. Declarațiile nu puteau sa lipseasca, astfel ca pe rețelele de socializare a aparut și un text emoționant.

Gina Pistol și Smiley au aniversat un an de cand s-au casatorit! Fosta prezentatoare TV, mesaj emoționant: ”Sa avem...” / FOTO

13:40, 27.05.2024 - Gina Pistol și Smiley implinesc astazi un an de cand sunt soț și soție! Povestea lor de dragoste a inceput in urma cu mai mulți ani, dar in data de 27 mai 2023 au pașit impreuna in fața altarului și și-au promis iubire pentru totdeauna. Iata ce mesaj a transmis fosta prezentatoare TV cu aceasta ocazie.

Laura Cosoi, declarație emoționanta de ziua soțului ei, Cosmin Curticapean. Ce i-a transmis prezentatoare TV: “Iubitule bun” / FOTO

11:26, 26.05.2024 - Laura Cosoi și Cosmin Curticapean formeaza un cuplu indragi și iubit in showbizul romanesc. Cei doi se cunosc de peste doua decenii, iar de 12 ani au spus cel mai important „Da”. Cu ocazia zilei de naștere, actrița a transmis un mesaj emoționant partenerului ei de viața.

Dana Rogoz, mesaj emoționant la 10 ani de la moartea tatalui sau. Ce a transmis actrița pe rețelele de socializare: „Ce durere”

10:00, 11.05.2024 - S-au implinit 10 ani de cand tatal Danei Rogoz a trecut in lumea celor drepți și a lasat un gol imens in urma sa. Ion Alexandru Rogoz a murit in spital, la doar o zi dupa ce fusese internat pe secția de Terapie Intensiva, avand toata familia alaturi.

Irina și Razvan Fodor o sarbatoresc pe fiica lor. Ce mesaj emoționant i-a transmis prezentatoarea de la Asia Express: „Copil-soare...” / FOTO

15:36, 24.03.2024 - Este zi de sarbatoare in familia Fodor și asta pentru ca Diana Fodor iși sarbatorește ziua de naștere. Cu ocazia acestei zile extrem de speciale, Irina Fodor i-a transmis un mesaj emoționant fiicei sale. Iata ce a postat prezentatoarea de la Asia Express pe rețelele de socializare!

Bogdan de la Ploiești o sarbatorește pe mama lui. Ce mesaj emoționant i-a transmis artistul: „Mulțumesc ca mi-ai dat viața!” / FOTO

13:55, 23.03.2024 - Este zi de sarbatoare in familia lui Bogdan de la Ploiești și asta pentru ca mama lui iși celebreaza ziua de naștere. Cu ocazia acestei zile extrem de speciale, artistul i-a transmis un mesaj emoționant femeii care i-a dat viața. Iata ce a postat cantarețul de manele pe rețelele de socializare!

Gabriela Prisacariu a ajuns pe perfuzii. De pe patul de spital, soția lui Dani Oțil i-a transmis un mesaj soțului: „Am o scuza”

13:30, 07.03.2024 - Gabriela Prisacariu se confrunta cu o raceala puternica, fapt care a adus-o la spital, unde i-a fost administrata o perfuzie. De pe patul de spital, soția lui Dani Oțil i-a transmis un mesaj soțului.


Ce parere ai despre aceasta stire?