Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Gabi Cristea renunţă la numele Toader, dar nu regretă căsnicia cu Marcel

Publicat:

(38 ani) si (50 ani) vor fi iarasi fata in fata joi, la 1, unde au depus cererea de divort.

Desi cei doi au avut timp o luna de zile pentru a se razgandi, se pare ca nu exista cale de impacare. Nici prietenii si nici evenimentul de acum doua saptamani, cand au botezat-o pe Riana, fetita , nu a reusit sa-i impace.

, cat si Gabriela sustin ca nu exista sanse de impacare. „Nu am mai vorbit cu Marcel si nici nu vreau. Imi doresc sa semnez foaia de divort, e singurul lucru pe care mi-l doresc. Renunt la numele…

Citeste articolul mai departe pe click.ro…  

Sursa articol: click.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce regreta Cristian Boureanu dupa casnicia incheiata cu Valentina Pelinel și mai multe relații eșuate: „Nu-mi pasa ce spune lumea”

15:50, 08.05.2024 - Cristian Boureanu a vorbit, recent, despre viața lui personala și a dezvaluit care e marele sau regret, dupa ce s-a iubit cu atatea femei frumoase. Iata ce declarații facut fostul politician la Xtra Night Show!

Lidia Vadim Tudor, candidat AUR la Primaria Sectorului 5: Doresc sa nu mai fim considerati "Cenusareasa Bucurestiului"

15:10, 29.04.2024 - Lidia Vadim Tudor si-a depus, luni, candidatura la Primaria Sectorului 5 din partea AUR, prilej cu care a afirmat ca isi doreste ca acest sector sa nu mai fie considerat "Cenusareasa Bucurestiului".

Corina Caciuc a fost chemata ca martor impotriva lui Reghecampf, in procesul de divorț: „Trebuie sa ne lamurim cine a destramat familia”

17:45, 11.04.2024 - Miercuri 10 aprilie, la Judecatoria Buftea, a avut loc o noua infațișare in procesul de divorț dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Click! are toate detaliile din sala de judecata de la avocatul impresarei, Oleg Burlacu. Avocatul Anamariei Prodan, Oleg Burlacu,  a cerut in instanța ca martora…

Corina Caciuc a fost chemata de Anamaria Prodan ca martor impotriva lui Reghecampf, in procesul de divorț

14:00, 11.04.2024 - Miercuri 10 aprilie, a avut loc, la Judecatoria Buftea, o noua infațișare in procesul de divorț dintre Anamaria Prodan (51 de ani) și Laurențiu Reghecampf (48 de ani). La proces s-au prezentat doar avocații celor doi, potrivit Click!.

Cristina Bordianu (REPER) si-a lansat candidatura la Primaria Sectorului 6: Imi doresc eliberarea de 'jugul coruptiei'

17:55, 24.03.2024 - Medicul stomatolog Cristina Bordianu (REPER) si-a lansat candidatura la Primaria Sectorului 6, punctand ca isi doreste eliberarea de "jugul coruptiei" si ca printre proiectele sale se numara introducerea de ore de educatie dentara si cabinete stomatologice in scoli, precum si consultatii gratuite…


Ce parere ai despre aceasta stire?