Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Futsal: Victorie în amicalul cu selecționata din Estonia. Ce scor a făcut naționala Moldovei

Publicat:
Futsal: Victorie în amicalul cu selecționata din Estonia. Ce scor a făcut naționala Moldovei

Naționala de futsal a Moldovei a invins selecționata Estoniei, in cel de-al doilea meci amical din cele doua programate. Partida s-a jucat in sala de sport Sole din Estonia. Echipa antrenata de a dispus de reprezentativa țarii-gazda cu scorul de 3-11, informeaza Federația Moldoveneasca de Fotbal (FMF).

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol si foto: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Under 16: Naționala de juniori a Moldovei a invins selecționata Macedoniei de Nord. Ce scor a facut

18:25, 25.04.2024 - Naționala de juniori U16 a Moldovei a invins astazi, 25 aprilie, selecționata similara a Macedoniei de Nord in cel de-al doilea meci al turneului de Dezvoltare UEFA gazduit de țara noastra. Partida de pe stadionul Zimbru 2 din Chișinau s-a incheiat cu scorul 2-0 pentru tricolorii mici, informeaza Federația…

Under 19: Naționala de juniori Moldovei va disputa astazi cel de-al treilea meci amical din cantonamentul din Turcia

10:35, 26.03.2024 - Naționala de juniori Under 19 a Moldovei va disputa astazi, 26 martie, cel de-al treilea meci amical programat in cantonamentul din Turcia. Duelul contra selecționatei similare din Estonia este programat pentru ora 15:00, informeaza Federația Moldoveneasca de Fotbal (FMF).

Naționala U19 a Moldovei a invins echipa similara din Macedonia de Nord intr-un meci amical: Cu scor s-a incheiat partida

19:10, 20.03.2024 - Naționala U19 a Moldovei a invins astazi intr-un meci amical cu reprezentativa similara din Macedonia de Nord. Prima partida din cele 3 dueluri stabilite s-a incheiat cu scorul de 0-1, pe stadionul Bellis Deluxe (A) din Antalya, conform Federației Moldovenești de Fotbal (FMF).

Moldova va disputa un meci cu Ucraina pe stadionul Zimbru: Cand va avea loc

10:10, 08.03.2024 - Federația Moldoveneasca de Fotbal a ajuns la un acord cu forul similar din Ucraina pentru disputarea unui meci de verificare dintre reprezentativele Moldovei și Ucrainei. Partida este programata pentru 11 iunie curent, pe stadionul Zimbru din capitala. Ora de disputare a meciului va fi anunțata ulterior.

Naționala U17 din Moldova a cedat in amicalul cu Romania

15:51, 11.02.2024 - Naționala U17 a Moldovei a cedat simbata in fața reprezentativei similare de pe malul drept al Prutului, cu scorul de 4 - 1. Partida amicala a avut loc la Centrul Național de fotbal, Buftea, noteaza Noi.md. Acesta este primul meci disputat din cele doua programate in cantonamentul desfașurat de echipa…

Naționala Moldovei de juniori U17 joaca astazi un meci amical cu selecționata Romaniei: Unde se va disputa partida

09:25, 10.02.2024 - Naționalele de juniori U17 ale Romaniei și Moldovei vor juca astazi, 10 februarie, un amical, de la ora 11:00. Este primul meci din cele doua programate in cadrul cantonamentului desfașurat de selecționata noastra in perioada 5 - 12 februarie, informeaza Federația Moldoveneasca de Fotbal (FMF).

Futsal: Naționala Moldovei joaca astazi cel de-al 2-lea meci amical din acest an contra selecționatei din Estonia

13:35, 04.02.2024 - Naționala de futsal a Moldovei va juca astazi in deplasare, de la ora 14:00, contra selecționatei din Estonia cel de-al doilea meci amical din acest an. Partida se va disputa la complexul sportiv Sole, conform Federației Moldovenești de Fotbal (FMF).

Moldova a jucat intr-un amical cu Estonia. Ce scor au facut

11:10, 04.02.2024 - Naționala de futsal a Moldovei a fost invinsa astazi de selecționata Estoniei in primul meci amical, din cele doua programate. Partida s-a jucat in sala de sport Kiili din Estonia, anunța FMF. Potrivit responsabililor, echipa antrenata de Vladimir Vusatii cedat in fața reprezentativei țarii-gazda cu…


Ce parere ai despre aceasta stire?