Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Furt în raionul Ceadîr-Lunga. UIMITOR ce obiecte au luat hoţii

Publicat:

Furt in satul Baurci din raionul Ceadir-Lunga. Indivizi necunoscuti au patruns aseara intr-o locuinta, de unde au furat 30 de mii de lei, un pistol Baikal si un pistol pneumatic.

De asemenea, hotii au sustras un calculator, electrocasnice si trei sticle cu bauturi alcoolice.

Prejudiciul provocat a ajuns la aproximativ 55.600 de lei. Politia a fost sesizata de catre proprietarul casei.

In urma reclamatiei, Inspectoratul de Politie din Ceadir-Lunga a intentat un dosar penal pentru furt in proportii deosebit de mari.

Daca vor fi prinsi, faptasii risca pana la 10 ani…

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Hoții au dat atacul intr-o biserica din Cluj. Ce au furat

12:40, 27.05.2024 - Poliția municipiului Gherla a fost sesizata sambata despre faptul ca, in cursul nopții de 24/25 mai, persoane necunoscute ar fi intrat intr-o biserica din municipiu, de unde ar fi sustras mai multe bunuri.

Gorj: O mama și fiica ei au primit amenințari pe o rețea de socializare

11:15, 14.05.2024 - Inspectoratul de Poliție al Județului Gorj a deschis o ancheta dupa ce o mama și fiica ei au fost amenințate pe o rețea de socializare. Polițiști din cadrul Secției 5 Rurala Rovinari au fost sesizați ieri de o tanara de 22 de ani, din comuna Balteni, ca a fost amenințata cu acte de violența, atat ea,…

Razie in Portul Constanta: Tanar, depistat de politisti conducand drogat si cu permisul suspendat

11:05, 10.05.2024 - In cadrul unei razii in Portul Constanta, derulate ieri, 09 mai, un tanar de 24 de ani a fost prins de politisti la volan cu permisul suspendat. Dupa ce a fost testat pentru consumul de droguri, agentii au constatat ca rezultatul a iesit pozitiv. Barbatul s a ales cu dosar penal, transmite Inspectoratul…

Peste 200 de mii de lei au furat hoții din casa preotului din Pelinia, in noaptea de Paște: Ce spune Poliția

15:45, 06.05.2024 - Poliția vine cu detalii despe furtul din casa preotului Adrian Ciobanu al bisericii din satul Pelinia, care a avut loc in noaptea Invierii Domnului. „Prejudiciul cauzat victimei este estimat la suma considerabila de 200.813 lei”, a declarat, pentru UNIMEDIA, ofițera de presa a IP Drochia, Svetlana Talpa.

Poliția aradeana „cauta” colegi noi

15:15, 27.04.2024 - Inspectoratul de Poliție a Județului (IPJ) Arad a lansat un anunț privind admiterea la unitațile de invațamant postliceal din subordinea MAI – sesiunea aprilie-iulie 2024... The post Poliția aradeana „cauta” colegi noi appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Doua adolescente, cautate in raionul Ceadir-Lunga

15:50, 26.03.2024 - O fata de 12 ani și una de 14 ani sint date disparute in raionul Ceadir-Lunga. Poliția roaga orice persoana care cunoaște ceva despre locul unde se afla minorele sa contacteze serviciul de urgența – 112. Semnalmente: Pirmedova Maria 12 ani (purta o geaca neagra, pantaloni maro, adidași negri. Par negru,…

Incident la Ambasada Rusiei de la Chișinau. Barbat reținut dupa ce a aruncat peste gard „doua recipiente cu substanțe inflamabile”

13:20, 17.03.2024 - Incidentul a avut loc duminica, 17 martie, cand in fața secției de votare de la Ambasada Federației Ruse la Chișinau se formase o coada de cateva zeci de persoane. La un moment dat, in curtea instuției au izbucnit flarcari și fum, relateaza redacția din Republica Moldova a Europei Libere și Hotnews.ro.Barbatul…


Ce parere ai despre aceasta stire?