Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fursecuri delicioase cu aluat din nucă de cocos

Publicat:

Ingrediente: 3 oua 150 grame zahar 200 grame cocos 2 linguri faina Mod de preparare : Mixam spuma ouale cu zaharul, apoi adaugam nuca de cocos macinata si faina. Omogenizam si umezindu-ne palemele, facem bile pe care le asezam in tava tapetata cu hartie de copt. Cu o furculita (o trecem putin prin apa rece din cand in cand, pentru a nu se lipi aluatul de ea) si apasam in cruce pe bila de aluat. Coacem in cuptorul preincalzit, la 180 grade Celsius, circa 10-15 minute. Pofta buna! Sursa: miremirc.ro

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rețeta de pasca fara aluat. Preparat delicios care se prepara foarte simplu

23:21, 30.04.2024 - Pasca cu branza fara aluat este de fapt… cheesecakeTradiția ca pe masa de Paște sa se afle și pasca vine de la evrei. Legenda spune ca aceștia, grabindu-se sa plece spre Egipt, nu au mai avut timp sa dospeasca aluatul pentru a face paine și astfel a luat naștere pasca. Pentru evrei, acest preparat se…

Cata drojdie trebuie sa punem, de fapt, in cozonaci. Greșeala pe care multe gospodine o fac

12:36, 29.04.2024 - Fie el cumparat sau gatit in casa, trebuie sa recunoaștem - cozonacul este o adevarata delicatesa. Gustul dulce și aromat nu poate fi inlocuit cu ușurința de alt produs de patiserie. Daca și tu alegi sa gatești cozonaci de Paște, mai jos venim in ajutorul tau cu cateva trucuri. Greșeala pe care o fac…

Zacusca de fasole verde, cea mai sanatoasa rețeta de post

09:46, 08.04.2024 - La rețeta se poate folosi fasole verde sau galbena. Ambele soiuri sunt la fel de delicioase și pot fi gatite in mai multe feluri, precum ciorba, ghiveci, supa sau mancare de fasole cu roșii și usturoi. De asemenea, se poate face și un mix intre cele doua cand le puneți la borcan. Din circa trei kilograme…

Tarta cu umplutura de iaurt

00:30, 29.03.2024 - Ingrediente pentru aluat: (pentru o forma de tarta cu diametrul de 24 de cm) 3 galbenusuri 120 gr unt topit 105 gr zahar 300 gr faina 5 gr praf de copt Intr-un bol amestecam galbenusurile impreuna cu zaharul pana se deschid la culoare si au o consistenta spumoasa. Adaugam untul topit (si racit in prealabil)…

Așa faci cel mai bun pește la cuptor. Ingredientul secret pentru un preparat sofisticat

09:45, 25.03.2024 - Ingrediente: 1 somon intreg, nu prea mare3 fire de praz2-3 linguri ulei de masline1 pahar de vin alb4 caței de usturoi, tocat marunt5 crenguțe de cimbru, proaspete, de preferat1 pahar de apa1 grepfruit, de marime medie, taiat in felii de 1 cm grosimesarepiperMod de prepararePreincalzeste cuptorul la…

Piersici umplute cu nuci, rasfațul culinar de care nu te vei mai satura. Simplu de preparat, va impresiona orice gurmand

16:21, 08.03.2024 - Aceasta rețeta inedita combina dulceața suculenta a piersicilor cu textura crocanta a nucilor, rezultand intr-o explozie de arome bogate și gusturi delicioase. Descopera in continuare cum poți prepara acasa piersici umplute cu nuci și transforma aceasta gustare intr-o surpriza culinara rafinata și apreciata…

Piersici umplute cu nuci, rasfațul culinar de care nu te vei mai satura. Simplu de preparat, va impresiona orice gurmand

14:46, 08.03.2024 - Aceasta rețeta inedita combina dulceața suculenta a piersicilor cu textura crocanta a nucilor, rezultand intr-o explozie de arome bogate și gusturi delicioase. Descopera in continuare cum poți prepara acasa piersici umplute cu nuci și transforma aceasta gustare intr-o surpriza culinara rafinata și apreciata…

Mucenici moldovenești, rețeta renumitului gastronom Radu Anton Roman. Ingredientul secret pe care il folosea maestrul bucatar

10:16, 05.03.2024 - In credinta populara, 9 martie este ziua in care se deschid cerurile. Pentru pomenirea celor morti, in multe sate se obisnuieste sa se imparta mucenici.Regretatul gastronom Radu Anton Roman a publicat in cartea sa „Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti” o rețeta a preparatului traditional.Cum se fac…


Ce parere ai despre aceasta stire?