Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Frumoasele neiubite: fotomodele înşelate de parteneri

Publicat:

Toata presa a scris de curand despre drama supermodelului , care a fost inselata chiar cu protejata sa, o tanara pe care aceasta a ajutat-o sa se afirme in lumea modei.

Naomi, in varsta de 42 de ani si miliardarul rus , in varsta de 50 de ani, au incheiat recent relatia lor de aproape cinci ani, iar acesta din urma a fost fotografiat recent in timp ce o imbratisa si o saruta pe in timpul unei vacante pe care cei doi au petrecut-o in Spania.

este o tanara al carei mentor a fost Naomi, in timpul show-ului TV  ,…

Citeste articolul mai departe pe one.ro…  

Sursa articol: one.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ana Baniciu a pus totul la punct pentru venirea pe lume a bebelușului! Artista a gasit deja și bona: "Am semnat și contractul..." 

17:45, 16.04.2024 - Au mai ramas doar cateva saptamani pana cand Ana Baniciu iși va ține in brațe bebelușul. Vedeta s-a pregatit in cel mai mic detaliu pentru venirea pe lume a baiețelului ei. Deși nu a nascut inca, artista a gasit deja și bona pentru copilul ei.

Vinicius Junior, vedeta clubului Real Madrid, in lacrimi la conferința de presa (VIDEO)

23:15, 25.03.2024 - Atacantul brazilian Vinicius Junior a izbucnit in lacrimi in fata presei luni, atunci cand a fost intrebat despre rasismul la care este supus in mod regulat. Jucatorul de la Real Madrid a declarat ca "dorinta sa de a juca" fotbal "se diminueaza", deoarece incidentele rasiste impotriva sa continua sa…

Florin Andone a vorbit despre viitorul sau » Unde vrea sa evolueze

19:40, 14.03.2024 - Atacantul Florin Andone (30 de ani), care evolueaza pentru Eldense, in liga secunda din Spania, a declarat ca este dispus sa ramana la actualul club pentru o perioada lunga de timp. Contractul dintre Florin Andone și Eldense este valabil pana in vara anului 2025. Acesta a declarat pentru presa din Spania…


Ce parere ai despre aceasta stire?