Friptură de miel fragedă şi suculentă. Care este secretul reţetei
Publicat:Gospodinele pregatesc in Sambata Mare friptura de miel pentru masa de Paste. Astfel, pentru o friptura de miel aromata si suculenta, trebuie sa respectam cateva reguli simple. O reteta cu care nu veti da gres este cea a regretatului gastronom Radu Anton Roman. Ingrediente: 1 tava suficient de mare miel bun (6-8 kg) usurat de cap si gat, de maruntaie si partea de jos a picioarelor sare, piper 200 ml untdelemn 200 g unt 2 pahare vin alb 6 - 10 coronite de usturoi verde o capatana de usturoi vechi Mod de preparare: Se piseaza usturoiul. Mielul nu se spala, se sterge doar cu o tesatura uscata pe…
Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…
Sursa articol: ziaruldeiasi.ro
Stiri pe aceeasi tema
Un barbat s-a 'innoit' de Paște: a furat o banca ziua in amiaza mare, chiar de sub o camera de supraveghere / VIDEO
22:25, 05.05.2024 - Un roman a decis sa respecte tradiția de a se 'innoi' de Paște, așa ca a dus acasa o...banca. Un locuitor din Cluj-Napoca a furat chiar in Sambata Mare o banca din fața unei clinici veterinare din cartierul Manaștur. Actul a fost inregistrat de camerele de supraveghere, iar individul a fost contactat…
Cat trebuie sa fiarba carnea de miel pentru ciorba. Așa iese frageda și gustoasa
13:20, 04.05.2024 - Mielul este nelipsit de pe masa romanilor de Paște, iar printre cele mai iubite preparate se numara chiar ciorba. Se potrivește perfect cu aceasta sarbatoare, insa nu orice gospodina știe sa o gateasca exact ca la carte. Cat trebuie sa fiarba, de fapt, bucațile de carne, astfel incat sa fie fragede.…
Cele mai mari greșeli la friptura de miel. De asta nu iese frageda, ci ramane cruda inauntru
09:05, 03.05.2024 - Unul din nelipsitele preparate de pe masa de Paște, este fara indoiala friptura de miel. Dar, deși gospodinele știu ce au de facut, din pacate mai apar și anumite situații in care nu iese cum trebuie, și aici vorbim despre cele mai mari greșeli la friptura de miel. Nici o masa de Paște fara friptura…
Tocanița de miel cu gust divin. Ingredientul special pe care il adauga in ea gospodinele din Ardeal
13:26, 02.05.2024 - Mielul este nelipsit de pe masa romanilor de Paște, mai ales pentru ca e versatil și poate fi pregatit intr-o mulțime de moduri. Printre cele mai celebre preparate este tocanița de miel, pentru care avem cea mai tare rețeta. Ce ingredient special se adauga, astfel incat sa iasa ca in Ardeal. Cum faci…
Rețeta de pasca fara aluat. Preparat delicios care se prepara foarte simplu
23:21, 30.04.2024 - Pasca cu branza fara aluat este de fapt… cheesecakeTradiția ca pe masa de Paște sa se afle și pasca vine de la evrei. Legenda spune ca aceștia, grabindu-se sa plece spre Egipt, nu au mai avut timp sa dospeasca aluatul pentru a face paine și astfel a luat naștere pasca. Pentru evrei, acest preparat se…
Socata - bautura minune a primaverii: intarește sistemul imunitar și te ajuta sa slabești. Rețeta tradiționala
22:10, 25.04.2024 - Socul este un remediu natural impotriva tusei, a rinitei, faringitei și bronșitei, iar socata ne ajuta sa invingem bacteriile și virușii, dar și sa scapam de kilogramele in plus.Socata, bautura care alunga bacteriile și virușii, dar și kilogramele in plusSocata, bautura delicioasa, preparata din florile…
Rețeta: Antricot de vita cu salata verde și roșii cherry coapte
16:05, 13.04.2024 - Ingrediente – antricot de vita 350 g – roșii cherry 100 g – salata verde 30 g – unt 20 g – rozmarin – sare – piper – ulei de masline – ardei iute 5 g Mod de preparare Antricotul de vita se cresteaza și se condimenteaza cu piper, apoi se sareaza și se pune pe gratar. Roșiile cherry se pun pe gratar alaturi…
Mielul de Paște. Care va fi prețul
18:25, 23.03.2024 - Ministrul Agriculturii Florin Barbu a anunțat ca, de sarbatorile pascale, fermierii vor vinde carnea de miel la un „pret decent”, care sa le acopere cheltuielile si sa le aduca ”un mic profit”. Romania exporta intre cinci si sase milioane de oi pe an, in special in tarile arabe. Citește și: Copii cu…