Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fresh de portocale sau un fruct întreg, alegerea corectă. Medic: „Dacă sună sănătos, nu înseamnă că e mai sănătoasă“

Publicat:

Un fresh de portocale poate aduce un nivel de zahar in sange exact cat o prajitura ori un alt produs dulce, cunoscut ca fiind nesanatos. Un medic explica de ce și cum se intampla asta și de ce nu ar trebui sa-l consumam niciodata așa.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

ALEGEREA CORECTA Zahar sau indulcitori?

10:15, 03.04.2024 -   Toata lumea este de acord ca zaharul ingrașa, insa controversa persista in ceea ce privește indulcitorii. Deja din 1977,... The post ALEGEREA CORECTA Zahar sau indulcitori? first appeared on Informatia Zilei .

ALEGEREA CORECTA Zahar sau indulcitor?

10:10, 03.04.2024 -   Toata lumea este de acord ca zaharul ingrașa, insa controversa persista in ceea ce privește indulcitorii. Deja din 1977,... The post ALEGEREA CORECTA Zahar sau indulcitor? first appeared on Informatia Zilei .

Constipația la copii: Sfaturi pentru o alimentație sanatoasa și hidratare corecta

14:55, 07.03.2024 - Constipația este o afecțiune frecventa in randul copiilor. Aceasta apare atunci cand scaunele devin tari și dificil de eliminat. Cele mai multe cauze de constipație la copii se leaga de obiceiurile de mers la toaleta, schimbari in dieta alimentara sau rut

De ce investiția in aur este decizia corecta?

12:10, 21.02.2024 - Investiția in aur devine o investiție din ce in ce mai populara atat la nivel mondial, cat și in Balcani. Toata lumea este familiarizata cu valoarea aurului – din punct de vedere lingvistic, aurul a fost intotdeauna o metafora pentru valoare. De ce este investiția in aur o decizie corecta? Care sunt…

Cel mai bun obicei pentru o digestie corecta. Medic: „Protejeaza de lacomie. Va saturați cu mai puțina mancare”

08:55, 17.02.2024 - Mestecatul indelungat este un element care ne protejeaza de lacomie- nu doar digestia e ajutata, ci și senzația de sațietate, care se instaleaza mai rapid, explica dr. Mihaela Bilic. Acesta este cel mai bun obicei pentru o digestie corecta.

Un medic de 83 de ani dezvaluie patru obiceiuri alimentare cheie pentru o viața lunga și sanatoasa

08:05, 11.02.2024 - Un medic și triatlonist, in varsta de 83 de ani, a impartașit obiceiurile alimentare despre care spune ca l-au ajutat sa aiba o viața lunga și sanatoasa, relateaza Business Insider. 

Cum sa alegi cosmeticele potrivite pentru tipul tau de piele

06:55, 03.02.2024 - Alegerea corecta a produselor cosmetice potrivite tipului de piele este esențiala pentru a obține rezultate optime și a preveni orice efecte adverse. Importanța selectarii corecte a produselor cosmetice Alegerea corecta a produselor cosmetice potrivite pentru tipul de piele este esențiala pentru a obține…


Ce parere ai despre aceasta stire?