Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fraudă la Spitalul Obregia. Mai mult de cinci milioane de lei lipsesc din contabilitatea instituţiei

Publicat:

O frauda de aproape 5,2 milioane de lei a iesit la lumina la din Capitala. Politistii au facut astazi sapte perchezitii in Bucuresti si Ilfov, in cautarea probelor care vizeaza mai multe contracte suspecte de achizitii publice pentru reparatii si constructii la unitatea sanitara.

Citeste articolul mai departe pe reporterntv.ro…  

Sursa articol: reporterntv.ro


Stiri pe aceeasi tema

Evaziune fiscala uriașa din afacerea cu deșeuri reciclabile. Percheziții in cinci județe și in Capitala

10:46, 30.05.2024 - Polițiștii au descins, joi, 30 mai 2024, la 13 adrese din Olt, Dolj, Ilfov, Teleorman, Valcea și București, intr-un dosar de evaziune fiscala din operațiuni cu deșeuri reciclabile inregistrate fictiv. Prejudiciul este estimat la aproximativ 3 milioane lei.

Metoda rudimentara, dar eficienta, prin care doi ploieșteni reușeau sa fure bijuterii din apartamente

17:15, 22.05.2024 - Politistii ploiesteni au efectuat, miercuri, 22 mai 2024, perchezitii in municipiul Bucuresti si in judetul Ilfov, intr-un dosar de furt calificat, fiind vizate persoane care au furat bijuterii si bunuri din mai multe locuinte.

VIDEO. O mașina in care se aflau 7 femei s-a rasturnat pe Podul Basarab din București

19:20, 12.05.2024 - E aglomerație in Capitala dupa ce o mașina in care se aflau șapte femei s-a rasturnat pe Podul Basarab, cel mai aglomerat din București. Asta, deși Polițiștii sunt la fața locului și dirijeaza traficul.

Milioane de euro din trafic de droguri, spalate pe teritoriul Romaniei, de o singura rețea

13:40, 09.05.2024 - Un grup infracțional format din 10 persoane a reușit sa „spele” 2,1 milioane de euro, bani proveniți din trafic de substanțe dopante cu grad de mare risc și de substanțe psihoactive. Polițiștii clujeni au efectuat 34 de parcheziții in județele Cluj, Argeș, Ilfov și in municipiul București.

Un nou simbol pentru București: 'Bijuteria' de 10 milioane de euro e aproape gata și va fi inaugurata in acest an / VIDEO-FOTO

15:50, 05.04.2024 - Construcția este aproape finalizata și rezultatul arata spectaculos. Este vorba despre patinoarul Berceni Arena, primul construit in Capitala in ultimii 70 de ani si singurul care va fi operațional la momentul inaugurarii, care este programata pentru acest an.

VIDEO. Dosar penal privind violențele de pe stadioane. Lideri din galeriile Dinamo și Steaua, ridicați de Poliție

12:30, 20.03.2024 - Politistii din Bucuresti fac, miercuri, 15 perchezitii in Capitala si in judetele Ilfov, Giurgiu si Mehedinti si pun in aplicare 26 de mandate de aducere si citatii, intr-un dosar care vizeaza incidentele dintre suporteri din 8 martie, de la meciul dintre Dinamo si UTA. Mai exact, sunt vizati suporteri…


Ce parere ai despre aceasta stire?