Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Franța/prezidențiale: Fillon ar pierde cursa, Juppe ar intra în turul doi, dacă îl înlocuiește (sondaj)

Publicat:

Candidatul dreptei franceze la alegerile prezidențiale ar pierde cursa, dar colegul sau de partid ar intra in turul doi daca il va inlocui, indica un sondaj difuzat duminica, relateaza Reuters.

Sondajul a fost realizat de Kantar Sofres-Onepoint în perioada 2-4 martie, în timp ce creșteau presiunile asupra lui Fillon din interiorul partidului sau de a se retrage și Juppe sa-i ia locul.

Potrivit sondajului, Fillon este creditat cu doar 17 % din intențiile de vot, cu 3 % mai puțin decât în sondajul de…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Franța trimite forțe in Noua Caledonie ca sa reia controlul asupra insulei devastate de rebeli

15:06, 17.05.2024 - Forțe suplimentare de poliție au inceput sa ajunga vineri in Noua Calodonie pentru a redobandi controlul asupra capitalei, a anunțat cel mai inalt oficial francez din teritoriul aflat in Pacific, dupa ce revoltele pornite acum cateva zile au dus la moartea a patru oameni și sute de arestari, informeaza…

Franta va prezenta propuneri pentru evitarea unui razboi intre Israel si organizatia libaneza Hezbollah

12:05, 28.04.2024 - Ministrul de externe francez Stephane Sejourne a anuntat ca le va prezenta duminica autoritatilor de la Beirut propuneri menite sa reduca tensiunile intre Israel si organizatia siita libaneza Hezbollah, transmit Reuters si AFP, relateaza Agerpres.

Firea așteapta ca Piedone sa se retraga din cursa pentru Capitala: A spus ca nu candideaza daca candidez eu

22:30, 26.04.2024 - Candidatul PSD la functia de primar al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat vineri seara, la Digi24, ca „ar fi o normalitate” retragerea din cursa electorala a lui Cristian Popescu Piedone. „Sa faca ce a spus la inceput, așa a afirmat: 'daca Gabi candideaza, eu nu candidez'”, mai spune Firea. 

Franța le-a ordonat retailerilor sa afișeze „shrinkflation” la raft: „E o jecmaneala”

14:45, 19.04.2024 - Vanzatorii cu amanuntul din Franța vor trebui sa le indice clienților care produse alimentare și de alta natura au fost reduse ca dimensiune fara o scadere corelata a prețului, fenomen cunoscut sub denumirea de „shrinkflation”, relateaza Reuters.

Cirstoiu nu se retrage din cursa pentru Primarie: „Dragi Nicusor si Piedone, nu mai sperati degeaba”

19:56, 12.04.2024 - Candidatul PSD-PNL la Primaria Capitalei, Catalin Cirstoiu, a raspuns cu ironie scenariului privind retragerea sa din cursa eelctorala, spunand ca va intra in Cartea Recordurilor ca „primul candidat retras care castiga alegerile”.

Investigație europeana cu ramificații si in Romania

20:50, 09.04.2024 - Comisarul european Margrethe Vestager a anuntat marti ca Executivul comunitar a deschis o noua investigatie asupra subventiilor de care au beneficiat producatorii chinezi de turbine eoliene, care sunt destinate pentru o serie de parcuri eoliene construite in Europa, inclusiv in Romania, transmite Reuters.…

Catalin Cirstoiu exclude varianta de a se retrage din cursa pentru Primaria Capitalei: „Sunt un om care isi castiga luptele pe care le incepe”

23:05, 25.03.2024 - Candidatul PSD – PNL la Primaria Capitalei, Catalin Cirstoiu, spune ca este exclus sa se retraga din cursa electorala, intrucat, din spusele sale, este un om care isi castiga luptele pe care le incepe. „Nu. Niciodata nu ma voi retrage din cursa. (…) Eu sunt un om care isi castiga luptele pe care le…

Francezul Caudrelier a caștigat cursa de navigație in jurul lumii

23:21, 27.02.2024 - Concurentul solo francez, Charles Caudrelier, a caștigat cursa de navigație in jurul lumii, Arkea Ultim Challenge, marți (27 februarie), potrivit Reuters. Caudrelier a trecut la comanda cu nava Maxi Edmond de Rothschild, peste linia de sosire, in largul coastei Brest, in Franța, pentru a-și adjudeca…


Ce parere ai despre aceasta stire?